2777
2789
عنوان

طبقه ی بالای خونه پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 57 پست
دقیقا دوستم‌ون درست میگ با اینک مادرشوهر من بازم خوب بود ینی زیاد فوضولی نمیکرد اما خانوادم بخاطر ای ...

منم مشکلم اینه خانواده خودم نمی تونن راحت بیان برن

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم تو ک تصمیمتو گرفتی چرا نظر بقیع رو میپرسی

نظر پرسیدن که مشکلی نداره... بالاخره نظر بقیه رو هم بفهمی خوبه

ببین منم شرایط تورو دارم. الان دوساله که طبقه بالاشونم. اخلاقشون بد نیست ولی مشکلاتی هم هست. اوایل توقع داشتند من دائم برم پایین. مادرشوهرم هر وعده یک بشقاب غذا میداد واسه شوهرم. فالگوش وایمیساد. یکم دخالت میکردند. ولی من واقعا جلوشون وایسادم اصلا صمیمی نشدم. کم کم اونام عادت کردند. الان هفته ای یکبار یا دوبار میرم مثل مهمون سر میزنم اتفاقا خیلیم احترام میذارن. کاری هم داشته باشند از من توقع ندارند

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

حتی اگرم خوب هم باش بازم دردسره. 

بعضیا از ترس اجاره نشینی تن به اینکار میدن. و مجبورن میگن خوبه 

ولی حقیقت اینه که تو حتی شاید یه مهمونم نتونی بیاری خونت مثلا شاید خواستی یه شب مادر پدر خودتو دعوت کنی کل ساختمون ازت انتظار دارن.... (این تازه یه نمونه مثاله) 

حالا بعضیا هستن صبرشون خوبه با همه چی کنار میان. بستگی به خودت داره... من خودم نمیتونم 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

من باشم میرم اجاره ولی اونجا نمیرم

و اینکه بری اونجا موندگار میشی نمیتونی خونه بخری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من خودم نمیخام برم اجاره.... اینو به اجاره ترجیح میدم

آره واقعا اجاره اصن خوب نیس نمیشه هیچ پس اندازی کرد دیگ اگ چاره ای نیس بمون اما زیاد صمیمی نشو همه کارات رو براشون توضیح نده و کلا با سیاست پیش برو

اره دیگه واحد هر کسی رو به نام خودش میزننیعنی اگه بعدا از اونجا هم بری باز اونم مال خودته

خب پس برو بشین تا بنامش کنن اگه دیدی آدمای خوبین همونجا بشین زندگی کن چون تنهایی گاهی خیلی سخته 

ولی اگه اهل دخالت و دو رویی و اینان بعدا ی دعوای سوری کن وازونجا پاشو برو ی جا دیگه

نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهواحد خودتون رو بدین اجارهخودتون برین یه جا دیگه

شاید خانواده شوهرش دوس نداشته باشن غریبه بیاد کنارشون

اینم مشکله 

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

آره واقعا اجاره اصن خوب نیس نمیشه هیچ پس اندازی کرد دیگ اگ چاره ای نیس بمون اما زیاد صمیمی نشو همه ک ...

من خودم زیاد ادمی نیستم که گرم بگیرم و همه چی رو تعریف کنم... من به خانواده خودمم همه چی رو نمیگم ولی نمی دونم اونا چطوری باشن...

من باشم میرم اجاره ولی اونجا نمیرمو اینکه بری اونجا موندگار میشی نمیتونی خونه بخری

منم همینطور.. خونه اجاره ای که توش آرامش باشه صد شرف داره به خونه ای که صاحبش باشی و دریغ از آرامش 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

من الان دو ساله با مادرشوهرم ت ی ساختمون میشیم ... دوسالم ک نامزد بودیم اصلا ت این مدت بهم بی احترامی نکرده  همیشه هم  محبت میکنه بهم خیلی دوسش دارم خیلیم راضیم ک باهاش زندگی میکنم