2777
2789
عنوان

طبقه ی بالای خونه پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا خونه مادرشوهر من آپارتمانه بعد واحد بغلیشونم اینا خریدن گیر دادن بیاین اونجا بشینین بزرگه ما رفتیم ی خونه70متری اجاره کردیم ولی راضی نشدم برم دوری دوستی ازین ب بعد اختلاف شروع میشه مادرتم دعوت کنی باید ازونا اجاره بگیری یا اونا رو هم دعوت کنی شوهرت هرچی بخره برا خونه تون مادرش میبینه ب هرحال عذاب میکشی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اگه سیاست داری و میتونی با رفتارت حد و حدود زندگیتو نشون بدی و همسر دهن بینی نداری برو زندگی کن بهت ...

نامزدم که خیلی خوبه خنگران خودش نیستم نگران خانوداشم نیستم فقط میگم بعضی چیزا تو یه ساختمون مشکل ایجاد می کنه 

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

نه اصلا. حتی اگر فرشته باشن هم اشتباهه. 

خاله خودم جلو چشمم هست. کلی حرص و ناراحتی میکشه. اونایی که میگن اره درکی از شرایط اینجوری ندارن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهواحد خودتون رو بدین اجارهخودتون برین یه جا دیگه

اونو قبل نمی کننن... یعنی نمیخوان غریبه بیاد

ایی توف به خونه شریکی ببین شده کارتون خواب شی خوب ولی نرو الان شاید بگی نه خوبن اینا ولی من خونمون ش ...

بعضیا هم هستن کاری ب کار همدیگه ندارن زندگی میکنن 

خالم ۱۵ سال با مادرشوهر و جاری یه ساختمون ۳ طبقه نشستن بعد اتوبان خونشون رو گرفت شهرداری بهشون پول داد هرکی جدا رفت خونه خرید الانم باهم خوبن رفت آمد دارن 

نه اصلا خونه مادرشوهر من آپارتمانه بعد واحد بغلیشونم اینا خریدن گیر دادن بیاین اونجا بشینین بزرگه ما ...

دقیقا دوستم‌ون درست میگ با اینک مادرشوهر من بازم خوب بود ینی زیاد فوضولی نمیکرد اما خانوادم بخاطر اینا نمیتونستن هروقت میخوان بیان و تربیت بچم خ اثر داشت

و خب بحثایی هم پیش اومد دوری دوستی بهترین گزینه اس

پولشو داری بری اجاره برو ،هم به خودت رحم کن هم به اونا.ندارین که مجبوری دیگه.ان شاءالله که خوب باشه

من خودم نمیخام برم اجاره.... اینو به اجاره ترجیح میدم

اونو قبل نمی کننن... یعنی نمیخوان غریبه بیاد

چاره ای نیست پس

فقط باید با سیاست شروع کنی و حریم تو حفظ کنی و خط قرمزهاتو نشون بدی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻