2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم موقع غذا خوردن یا بعدش چرا درد سینوس سمت بینی و پیشونی بیشتر میشه؟

به نظر من به خاطر اینکه ممکنه سینوزیت به خاطر آلرژی باشه و مثلا من با خوردن شیرینی و شربت و نان سینوزیتم شدید میشه و خلط زیاد میشه

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
به نظر من به خاطر اینکه ممکنه سینوزیت به خاطر آلرژی باشه و مثلا من با خوردن شیرینی و شربت و نان سینو ...

اره من حتی آب هم میخورم فشار میاد 

شما چیکار می‌کنی بهتر میشی 

بنظرت برم دکتر 

اگه تب داری و خلط چرکی حتما دکتر برو

تاپیکت رو خوندم

بهتر کردن معده خیلی کمکت کرد با درست کردن دندونا؟

دندون چه ربطی به سینوس داره ؟

گفتی تب و خلط خلط بیشتر وقتی شستشو میدم بینیم رو خلط میاد از گلوم بعد بینیم هم از داخل مخاطش خیلی سرده نمی‌دونم مثل سرماخوردگی ولی خب یه فشاری هم هست رو بینیم سرماخوردگی بخورم؟

به نظر من به خاطر اینکه ممکنه سینوزیت به خاطر آلرژی باشه و مثلا من با خوردن شیرینی و شربت و نان سینو ...

عزیزم شما گفته بودی ک دندونت رو درست کردی سینوزیتت خوب شد دندونت عفونی بود ؟ چجوری بود لطفا جواب بده مرسی 

عزیزم شما گفته بودی ک دندونت رو درست کردی سینوزیتت خوب شد دندونت عفونی بود ؟ چجوری بود لطفا جواب بده ...

آره خوب شد  دندون خراب بالا نقش داشت ، اما دوباره که ویروس گرفتم سینوزیت شدید شدم و طول کشید تا خوب بشم 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
آره خوب شد دندون خراب بالا نقش داشت ، اما دوباره که ویروس گرفتم سینوزیت شدید شدم و طول کشید تا خوب ...

منم چند روزه سرما خوردم سینوزیتم گرفته فشار زیادی رو اطراف بینی گونه و گوش ها میاد موقع راه رفتن سرم سنگینه سخته راه رفتن طبیعیه ؟