me_m مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 451 عنوان بیاین کمککک 48 بازدید | 5 پست بچه ها رفتم دکتر قسمت نرمه گوش سوراخ کردم بعد ۲۰ دقیقه رسیدم خونه دیدم اصلا قرینه نیست خیلی بهم بد اومد سریع گل گوش رو در آوردم بنظرتون پر میشه ؟پماد تتراسایکلین هم زدم بهش ترمیم کننده هم دارم اونم میخوام بزنم 1403/06/25 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
me_m مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 451 نمی ری دعوا با دکتره؟؟؟ بره گمشه هیچی حالیش نبود هیز هم بود من دیگ پامم نمیزارم پیشش
asalmue86 عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 982 عزیز به نظرت پر میشه ؟ اره تا ی مدت توش چیزی ننداز خودش پر میشه این کرم ها هم هست ولی خودش پر میشه ژل ترمیم کننده لافاسیل لافاررکرم بازسازی کننده پوست ژوتکرم ترمیم کننده Cicavit ویتالیرکرم بازسازی کننده سی گلکرم ترمیم کننده سینرهکرم ترمیم کننده ژنوبایوتیککرم ترمیم کننده وچهکرم بازسازی کننده بایومارین یه روزی تاپیک میزنم میگم شد((:
me_m مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 451 اره تا ی مدت توش چیزی ننداز خودش پر میشه این کرم ها هم هست ولی خودش پر میشه ژل ترمیم کننده لافاسیل ل ... مرسی عزیزم اون ژوت هم دارم خدا کنه پر شه بره چه غلطی کردم رفتم پیش این دکتره