2777
2789
عنوان

دست بزن مرد

751 بازدید | 55 پست

کسی تابحال ازشوهرش کتک خورده لطفا نگیدطلاق بگیر چون توتمام ۷سال اولین بارش بود دست روم بلندمیکرد واینکه ی بچه کوچیک ۱ساله دارم نمیتونم جدابشم وگرنه همین فرداطلاق میگرفتم فقط میخوام دردودل کنم صورتمو گرفت فشارداد باناخوناش چنگ انداخته به صورتم چندجاش کنده شده نمیدونم شب بیاد چطوری تحملش کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبختی اینجا که تواین ماه قرارعروسی یکی ازفامیلامم بریم نمیتونم زیاد موضوع رو کش بدم لج میکنه پول نمیده برم ارایشگاه اینا خودشم نمییادعروسی 

مگه میشه مردادست بزن نداشته باشن!!!!هرکی میگه نداره دروغ میگه خیلی استثناهستش یه مردی هرگزدست روزنش بلندنکنه

ولی زدن داریم تازدن یکی هست میفته به جون زن ودست وپاشه میشکنه ناجوووورمیزنه هااارحم نمیکنه وسرهرچیزی میزنه

یکیم هست نه  شایدسالی دوسه بارپیش بیاداونم کم

شده چند هفته باهاش حرف نزن

تا میتونی عذابش بده

کلامی باهاش حرف نزن

تا زمانی که به التماست افتاد

اگر این بار نتونی یه درس درست و حسابی بهش بدی

تا عمر داری ازش کتک میخوری

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
مگه میشه مردادست بزن نداشته باشن!!!!هرکی میگه نداره دروغ میگه خیلی استثناهستش یه مردی هرگزدست روزنش ...

عجب

ن عزیزم داریم

دست بزن یعنی کسی تا تقی ب توقی میخوره کتک میزنه

ولی موردهایی ک گفتی دیگه خط قرمز طرف باشه ،،بشدت خودشو کنترل میکنه یا ممکنه هول بده و اینا ،،کتک نمیزنه