2777
2789
عنوان

دست بزن مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 55 پست
مگه میشه مردادست بزن نداشته باشن!!!!هرکی میگه نداره دروغ میگه خیلی استثناهستش یه مردی هرگزدست روزنش ...

پدر من دست بزن نداره.تو اطرافمم ندیدم.ولی اصلا با توجه به اطرافم نگفتم مرد دست بزن دار وجود نداره

جالبه تجربه های خودتونو به همه نسبت میدید 

اتفاقا دست بزن دار کمیابه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خونه تکونی هم دارم انقدرریخت وپاش دلم نمییادپاشم جمع کنم

گریه هات رو بکن

غذایی بخور و کارهات رو بکن

چون این موضوع برای خودمم پیش اومد

کارام رو میکردم مثل همیشه ،فقط کمی جلوش کمتر میامدم

و دو روز بعد همه چی عالی شد

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اون ی حمال بیشعور درست تربیت نشده من که مثل اون نیستم سر سفره بابام بزرگ شدم قرارباشه منم یکی بش ...

پس تحمل کن انشالله دیگه نزنه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

جالبه منم گفتم استثناهست وشمااونوندیدید

دست بزن دارها استثنان عزیز!!!

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دست بزن دارها استثنان عزیز!!!

دست بزن دارها نه اونایی که دست بزن ندارن

بعدتوهمه موردااستثناوجوداره مثلا الان خیانتم زیادشده ولی هستن کسایی که نکنن

درکل بله مردخوب واقعاشده استثناکم هست 

دست بزن دارها نه اونایی که دست بزن ندارنبعدتوهمه موردااستثناوجوداره مثلا الان خیانتم زیادشده ولی هست ...

ببین مردا تو هر چی بد شده باشن توی دست بزن بهتر شدن و موارد خیلی کم شده 

میدونم مرد خوب کمه ولی دست بزن رو انصافا اکثرا ندارن...متاسفم که از این موارد زیاد دیدی امیدوارم کمتر ببینی

ببین مردا تو هر چی بد شده باشن توی دست بزن بهتر شدن و موارد خیلی کم شده میدونم مرد خوب کمه ولی دست ب ...

چی بگم عزیزشمایه سربزن ازشوهرم کتک خوردم نی نی سایت بروقسمت عکسا

امیدوارم شماهم همینطوراصن نبینی وباورات خراب نشن 

چی بگم عزیزشمایه سربزن ازشوهرم کتک خوردم نی نی سایت بروقسمت عکساامیدوارم شماهم همینطوراصن نبینی وباو ...

خدا کمکت کنه 

اگه میتونی ادبش کن یجوری

سلام خوبین توروخدا منوهم راهنمایی کنید تو شهر غریبم ازخانوادمودورم ازاون اول دست بزن داشت شوهرم نمیدونم چرا همیشه تحمل کزدم صدام پیش خانوادم درنیومده الانم ی پسر دارم مریضه  جز بیماریهای خاصه هرروز باید کلی دارو بخوره بخاطر پسرم هنوزم تحمل میکنم نمیدونم باید چکلرکنم به خانوادم نمیگم چون اگه بگم میدونم میزنه به درجه آخر پسرم رو ازم میگیره جونم به جونش بستست.هرکی پیاممو میخونه ی راهنمایی خواهرانه بکنه من چطور رفتار کنم باهاش الانم دوساعت پیش به حدی با مشت زده تو سرم که تمام رگای سرم دردمیکنه تو اتاق دراز کشیده ام.پسرم همش میگفت بابا توروخدا نزن بمیرم براش.قشنگ یکی دوسااعت دیگه انگار که اون نبوده میاد به التماس کردن وادارمم میکنه پیشش بخوابم اگه باهاش حرفم تزنم دوباره عصبی میشه.حداقل بگید ی کاری کنم عذاب وجدان بگیره