کسی تابحال ازشوهرش کتک خورده لطفا نگیدطلاق بگیر چون توتمام ۷سال اولین بارش بود دست روم بلندمیکرد واینکه ی بچه کوچیک ۱ساله دارم نمیتونم جدابشم وگرنه همین فرداطلاق میگرفتم فقط میخوام دردودل کنم صورتمو گرفت فشارداد باناخوناش چنگ انداخته به صورتم چندجاش کنده شده نمیدونم شب بیاد چطوری تحملش کنم
خونه تکونی هم دارم انقدرریخت وپاش دلم نمییادپاشم جمع کنم
گریه هات رو بکن
غذایی بخور و کارهات رو بکن
چون این موضوع برای خودمم پیش اومد
کارام رو میکردم مثل همیشه ،فقط کمی جلوش کمتر میامدم
و دو روز بعد همه چی عالی شد
بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام خوبین توروخدا منوهم راهنمایی کنید تو شهر غریبم ازخانوادمودورم ازاون اول دست بزن داشت شوهرم نمیدونم چرا همیشه تحمل کزدم صدام پیش خانوادم درنیومده الانم ی پسر دارم مریضه جز بیماریهای خاصه هرروز باید کلی دارو بخوره بخاطر پسرم هنوزم تحمل میکنم نمیدونم باید چکلرکنم به خانوادم نمیگم چون اگه بگم میدونم میزنه به درجه آخر پسرم رو ازم میگیره جونم به جونش بستست.هرکی پیاممو میخونه ی راهنمایی خواهرانه بکنه من چطور رفتار کنم باهاش الانم دوساعت پیش به حدی با مشت زده تو سرم که تمام رگای سرم دردمیکنه تو اتاق دراز کشیده ام.پسرم همش میگفت بابا توروخدا نزن بمیرم براش.قشنگ یکی دوسااعت دیگه انگار که اون نبوده میاد به التماس کردن وادارمم میکنه پیشش بخوابم اگه باهاش حرفم تزنم دوباره عصبی میشه.حداقل بگید ی کاری کنم عذاب وجدان بگیره