2777
2789
خیلی دلم سوخت برای زن و بچه اشتنها ادمی که فکر نمیکردم اهل اینکارا باشه این بودا

ب نظر من بهترین کار فقط سریع ب شوهرت بگی چون تجربه ثابت کرده شوهرت بعدها بفهمه و ازت بپرسه و بگی بخاطر شر بپا نشدن بوده باور نمیکنه و فک میکنه تو حتما ی سرنخی دادی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک نصیحت خواهرانه بهت میکنم مثل گوشواره ب گوشت آویزون کن اینجور مسائل بدجور بوی خون میدن هررررگززز ب کسی نگو فقط ب شوهرت اگ شوهرتو میشناسی ک خون ب پا نمیکنه بگو همین اگ ازون خون ب پا کن و ول نکن هاس بهتره نگی ب هیچ کسی بین خودت و خدات نگه دار عزیزم

اگه شوهرش به توام پیام بده چی من به مادرزنش زنگ زدم گفتم😐💔خیلی حالم بده

یکی از دوستام همین شرایط براش پیش اومد و به زن اون آقا گفت 

چون آقاهه به اینم پیام داده بود

می گفت بیچاره زنش اینقدر خجالت کشید

اصلا نباید میگفتی یا بگی ممکنه زنش خبر داشته باشه برو خودش نیاره 

بعدشم بفهمه تهش قراره چی بشه طلاق میگیره مرده توبه میکنه ؟

شوهرخاله من اوایل ازدواجش منم مجرو بودم بهم چندباری با پیامک ابراز علاقه کرد اصلا جوابش و ندادم خودش خجالت شد بعد از ۷ ۸ سال خالم خودش متوجه شد چپ و راست داره بهش خیانت میکنه ولی سر زندگیشه حالا فک‌کن من ب خالم میگفتم 

اخه مگه شما خدایین ک برید بگین بچسبین ب زندگی خودتون اون مرد ک خیانت میکنه هر گوهی بخوره همسرش میدونه محاله ندونه فقط خودشو زده ب خریت و زندگی میکنه

خراهرم ی مشتری داره میگه دختره ماه قیافه خوشگل هیکل چادری و خاص میگه یکسره شوهرش براش خرید و کادو میگیره اما ب خواهرم گفته شوهرم زن بازه و برا همین اینجوری دهن منو بسته ک من نفهمم و چیزی نگم 

بشین سرجات خانومم

حتی ندونه از چشمای شوهرش ک هرز میره هم نمیفهمه

خانوما بو میکشن ببو گلابی ک نیستن 

فقط در محضر شما اظهار بی اطلاعی میکنن یا پیگیر کارای همسرشون نمیشن ب هزاران دلیل بچه خانواده ابرو نداشتن سرمایه حالا تو برو بگو همون زنو اواره کن با حرفات

خدا میبخشه وزیر نمیبخشه نقل شماهایین

اصلا نباید میگفتی یا بگی ممکنه زنش خبر داشته باشه برو خودش نیاره بعدشم بفهمه تهش قراره چی بشه طلاق م ...

شوهر دخترخالمه 

هرروز خونه ما هست با خالم و دخترخالم 

مثل برادرم بود حتی مامانم همیشه میگفت مثل پسرمه 

به خالم گفتم فقط و مامانم

اخه مگه شما خدایین ک برید بگین بچسبین ب زندگی خودتون اون مرد ک خیانت میکنه هر گوهی بخوره همسرش میدون ...

عزیزدلم شوهر دخترخالمه

منم دختر مجردی هستم هرروز با دخترخالم و‌ بچش میومد مامانم همیشه میگفت مثل پسرمه 

هرروز با شماره های مختلف زنگم میزد من میگفتم کی هستی خودشو معرفی میکرد من فکر‌میکردم یک نفر دیگست یا شاید دارن دو بهم زنی میکنن تا مامانم گفت بزار من جواب بدم و دید واقعا خودشه

بخدا هرچی به مامانم گفتم نگو گفت باید خالت بدونه

خب الان زندگیشون ب کجا رسید عزیزم!!

من اصلا اهمیت نمیدادم بلاک میکردم فقط مامانم گفت پس فردا چیزی ببینن تو‌ گوشیش میگن حتما تو میخاریدی

اصلا نمیدونم من خودمم اعصابم بهم ریخته