2777
2789
من اصلا اهمیت نمیدادم بلاک میکردم فقط مامانم گفت پس فردا چیزی ببینن تو‌ گوشیش میگن حتما تو میخاریدیا ...

اشکال نداره دیگه مامانتون گفته اینطوری بهتره 

فقط مدرک داشته باش و سعی کن خودت سکوت کنی مادرت صحبت کنه ک شما بده نباشین

اشکال نداره دیگه مامانتون گفته اینطوری بهتره فقط مدرک داشته باش و سعی کن خودت سکوت کنی مادرت صحبت کن ...

خیلی حالم بده

من هیچوقت همچین چیزایی ندیدم همیشه ذهنیتم نسبت به ادما پاک بوده اصلا باورم نمیشه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوهر دخترخالمه هرروز خونه ما هست با خالم و دخترخالم مثل برادرم بود حتی مامانم همیشه میگفت مثل پسرمه ...

منم ب مادرم گفتم و خواهرام ولی به خالم نگفتم بیمحلش کن خودش خجالت میشه و بلاک زمان ما تلفا لیست سیاه نداشت و گاهی ب من ایمیل میزد احمق الانم از شوهرم نفرت داره هر جا میشینه غیبتش و میکنه

خیلی حالم بدهمن هیچوقت همچین چیزایی ندیدم همیشه ذهنیتم نسبت به ادما پاک بوده اصلا باورم نمیشه

عزیزم ناراحت نباش

جامعه گرگ شدن و چون تو پاکی درکت براش سخته

حالا من یچیز بگم لبخند بیاد رو لبات

زمانی ک ۲۰ سالم بود همزمان داروخانه هم پرسنل بودم بعد اونقدر عادی بود برام میرفتم نوار بهداشتی رو میزاشتم جلو همه میدادم خانوما اونام میرفتن زیر زمین الان میفهمم چقدر خام بودم😄😄تازه بگم یبار ی خانومه اومد با لهجه گفت

اقای دکتر پ این دارو چنه!؟ خردم دیدم پایین نمیره ی لیوان او لیمو دام پستس(اب لیمو پشت دارو خورده بود) هیچی دستشو باز کرد شیاف بود 

بنده خدا 

منو و دکتر رفتیم پشت و زمین رو گاز میزدیم از خنده و اشاره میکردیم یکی بره جلو جوابشو بده

عزیزم ناراحت نباشجامعه گرگ شدن و چون تو پاکی درکت براش سختهحالا من یچیز بگم لبخند بیاد رو لباتزمانی ...

میدونی شوهردخترخالم جلو ما برای زنش میوه پوست میکند یا زنشو بوس میکرد اینقدر بهش محبت میکرد مرده اهل نماز هست و من شاید خیانتو از یکی انتظار داشتم اما از همچین شخصیتی اصلا

باورت میشه اصلا لب به غذا نزدم اینقدر ناراحتم

بعد بگو خیانت هم میکردی با یکی غیر از فامیل زنت و خیلی وقیح خودشو معرفی کرد میگفت به کسی نگیا من بهت اعتماد کردم😭💔