2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ترجمه کن

میگم بچم سرویس بگیرم ۶ تومن میشه ولی مدرسه نزدیکه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگر توانی مالی داری بگیر

چون هوا سرد میشه یا گاهی حصله نداره راه بیاد

....

خوبه بگیری

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اگر بیکاری خودت ببر بیار ورزشی هم هست واست ولی اگر می‌دونی حال نداری پول هم داری سرویس بگیر

پول ک ندارن باید قرص کنم  بیکار هستم ولی میگم اگه خودم ببرم میترسم بچه نره مدرسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگر توانی مالی داری بگیرچون هوا سرد میشه یا گاهی حصله نداره راه بیاد....خوبه بگیری

۶تومن زیاد نیست؟