2777
2789

من پی از کی کردم تازه ۲۰ روزه

یک هفته قبل عمل لنز نباید میزاشتم همین

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

من پی از کی کردم تازه ۲۰ روزهیک هفته قبل عمل لنز نباید میزاشتم همین

منم صبح قراره لیزیک بشم میشه بعدش که اثر بی حسی رفت درد داشت؟ 

عینک دودی خودشون میدن؟

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم صبح قراره لیزیک بشم میشه بعدش که اثر بی حسی رفت درد داشت؟ عینک دودی خودشون میدن؟

ن درد نداش فقط چون چشم من حساس تر بود ( قبلاً لنز استفاده میکردم خیلی ) سوزش تا نیم ساعت داشتم ولی کلی قطره و اینا دادن بهم استفاده میکردم خیلی خوب بود عینک دودی هم خودت از قبل باید ببری استفاده کنی . چشات بعد عمل خیلی حساسه اصلا نمیتونی قشنگ باز کنی و ببینی ( نور اذیت می‌کنه) 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

ن درد نداش فقط چون چشم من حساس تر بود ( قبلاً لنز استفاده میکردم خیلی ) سوزش تا نیم ساعت داشتم ولی ک ...

خیلی استرس دارم نمی‌دونم چ حسی داره بعدش🥹🥹

خیلی استرس دارم نمی‌دونم چ حسی داره بعدش🥹🥹

شماره چشمت چندبود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدووونم برا من ندادن ولی یکی از بهترین کارایی ک در حق خودت انجام میدی

خیلی استرس دارم بخاطرش تا چند وقت نمیتونم از گوشی و تلویزیون استفاده کنم ؟یا تا چند روز نمیتونم برم حموم؟

یکیش ۱.۲۵ اون یکی ام ۲ ولی آستیگمات چشام بالاس که دکتر گفت ۰.۷۵ میمونه

انشالله بهترین ها اتفاق بیوفته برات عزیزم درکل عملش خیلی راحتههه من خودم ۲ دفه نشد اومدم بیرون و بعدش چشام ک واضح میدید خیلی خوشحال شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40