2777
2789

شوهرم چندبارخیانت میکردومیبخشیدم و بازبعد یمدت خیانت میکرد

دیگه مجبور شدم خونه زندگیمو ول کردم ومهریمو گذاشتم اجرا اونم فهمید 

دیونه شد فکر نمیکرد من واقعا رفتنی باشم و برم مهریمو بزارم اجرا شروع کرد فحش و فحش کشی وتهدید کردن به من و پدرم و اومد پسر ۵ سالمو برد نزاشت ببینم

)شوهرمو میگم)

خواهرشوهرمم کلی بهم زخم زبون زد و طرفدار پسرشون بودن وپدرشوهرم زنگ زده به عموم فحش کشی کرده چون فهمیده بود چندتا وسیله بزرگ جهیزیمو بردم

حالا یک ماه وخورده ای پسرمو ندیدم خیلی دلتنگشم

و روند دادگاه و طی کردم برا دیدن بچم هنوز خبری نشده

دلم میخواد زنگ بزنم ب مادرشوهرم و التماسش کنم گوشیو بده ب پسرم باهاش صحبت کنم

مطمئنم گوشیو میده تاجایی ک یادمه درسته مادرشوهر بود ولی دل رحمه و زود دلش برا یکی میسوخت

بااینکه خونوادم بفهمن راضی نمیشن اما بنظرتون اینکارو کنم؟؟😔

نه درسته دل رحمه ولی اینجوری میفهمن داری زجر میکشی بیشتر سو استفاده میکنن.تازه ۴ تا حرفم بارت میکنه که اگر مادر بودی نمیرفتی و میساختی و جیگرتو میسوزونه صبر کن انشالله دادگاه رای میده بچتو زودتر ببینی

قاضی خداست ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مدرسه میره مهر ماه برو ببینش برو پیگیر باش چرا نمیزاره ببینیش هر روز برو دادگاه

۵ سالشه مدرسه نمیره

قرار بود امثال مهدکودک ثبت نامش کنم و چقدررر ذوقشو داشتم ک اینطوری شد

سال دیگه میره پیش دبستانی و سال بعدش کلاس اول

سخته اما بیخیال نشون بده قانونی برای حضانت اقدام کن

خودم این مدت بیخیالی نشون دادم ک شوهرم پیام داد چقدربیخیال بچتی و هروقت میخوای بگو میارمش کلانتری بیا ببینش ولی پدرتو نیار نمیخوام ببینم

چون اینودرمورد پدرم گفت منم نگفتم بیارش کلانتری و برا ملاقات منتظر دادگاه هستم الان فقط دلم میخواد صداشو بشنوم ک بفهمم حالش خوبه

هرچند میدونم خونواده شوهرم خیلی بهش میرسن ولی دلم پیششه

خودم این مدت بیخیالی نشون دادم ک شوهرم پیام داد چقدربیخیال بچتی و هروقت میخوای بگو میارمش کلانتری بی ...

بازم خوبه خداروشکر خانواده پدرش خوبن 

من اگه دست عمه هام‌بیفتم هرطوری بتونن میکشنم 

بچه بودم به گردو‌حساسیت داشتم به زور داشتن میدادن بهم یا کفگیر داغ گذاشتن رو دستم 

نگران نباش میگذره 

بازم خوبه خداروشکر خانواده پدرش خوبن من اگه دست عمه هام‌بیفتم هرطوری بتونن میکشنم بچه بودم به گردو‌ح ...

اخیبی عزیزم

اره خونواده پدری منم با نوه هاشون زیاد خوب نیستن 

ولی خونواده شوهرم ب پسرم خیلی میرسن و دوستش دارن البته تاجایی ک باچشم دیدم دیگ پشت سرمو نمیدونم چطورن باهاش

الان میگی زنگ نزنم؟؟حاظرم حتی اگ حرف بشنوم بهشون بگم باشه چشم درست میگید هرچی میگید حتی اگ توهینن کنن

وبهشون بگم فقط گوشیو بدید صدای پسرمو بشنوم

اخیبی عزیزماره خونواده پدری منم با نوه هاشون زیاد خوب نیستن ولی خونواده شوهرم ب پسرم خیلی میرسن و دو ...

عزیزدلم من مادر نیستم اما میدونم مامانا باید همیشه قوی باشن لحظه حساسیه با وکیل هماهنگ کن کار اشتباهی نکنی گلم 

نگران نباش همه چی درست میشه زیبااا💕