2777
2789
عنوان

بچه ها نبودم بیاین چی تو حموم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 48 پست
البته ی نکته دیگه ام هس داداشا همدست باشن و با همکاری هم انجام داده باشن بعدش برادرشوهرتون دیده اوضا ...

اره صدرصد ک همدستن ینی هرچی شده هردوشون با هم بودن یا حداقل از همدیگع خبر دارن مهم نیس گناهیم کرده باشن ما ک قبر اونا نمیریم😅به برادر شوهرم گفتم حداقل خونه من نیاریدش  

اره صدرصد ک همدستن ینی هرچی شده هردوشون با هم بودن یا حداقل از همدیگع خبر دارن مهم نیس گناهیم کرده ب ...

فقط اون نیس ک هزار جور بیماری مقاربتی هس معمولا زن سالم ک ب همچین کاری تن نمیده ،اگه بچه دارین بیشتر مواظب باشین هم خودتون ،لدفا ضدعفونی کنید حموم و سرویس بهداشتی و ...جاریا بعد این با هم نرین شهرستان ب نظرم والله😁

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اون نیس ک هزار جور بیماری مقاربتی هس معمولا زن سالم ک ب همچین کاری تن نمیده ،اگه بچه دارین بیشتر ...

دقیقا به شوهرم گفتم کلا کثیف کاری و بیماری هس اگ میدونی اینجوری هس به من نزدیک نشو حموم دیروز وایتکس زدم باور میکنی از وقتی با شوهرم رابطه دارم خارش پیدا کردم فک کنم عفونت گرفتم هیچ وقت اینجوری نشدم