2777
2789
عنوان

بچه ها نبودم بیاین چی تو حموم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و جاریم با هم رفتیم شهرستان و با هم برگشتیم و برادر شوهرمو و شوهرم همیشه پیش هم هستن

هیچی به جاریم گفتم اونم با تعجب گف ک شوهرم اصلا موهاش نمیریزه اونم شک کرد خلاصه جریانو باز کردیم شوهرم میگه مال برادر شوهرمه

برادر شوهرمم میگه من رفتم موها اونجا بود ینی مال خودم بوده

ینی من موهای خودمو نمیشناسم هیچی دیگ از دیشب مغزم درگیره 

ابگرمکنشون خرابه، با دید مثبت به قضیه نگا کن😅🤣

باووشه قبول مثبت خب اینو چی میگی اونوقت مو بلندم بوده!!!

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

توام یه بار شرت مردونه بنداز تو حموم بگو مال عممه ببین اگر باور کرد توام باور کن...

وای خدااااااا😆😅🤣🤣🤣خیلی باحالی نظر برگزیده👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

باووشه قبول مثبت خب اینو چی میگی اونوقت مو بلندم بوده!!!

موهاش کاشته اولش باور کردم ولی جاریم میگه ک اصلا موهاش نمیریزه 

برادر شوهرمم میگه از قبل اونجا بوده ینی مال خودم بوده ولی من حمومو تمیز کردم قشنگ هیچی اونجا نبود 

اونم زنش شهرستان بود و اینا خونه من بودن

خانم کارگاه اول شما بگو موهای داخل حموم با موهای برادرشوهرتون یکی بوده یا نه اونوقت ج بدست میاد!

موهاش کاشته اولش باور کردم ولی جاریم میگه ک اصلا موهاش نمیریزه برادر شوهرمم میگه از قبل اونجا بوده ی ...

خب بنده خدا راس میگه شاید اون اومده دوش گرفته بعدش برادرشوهرتون رفته حموم ک دیده اونجا بوده و براش عجیب بوده ک یادش مونده دیگه واضحه ک

خانم کارگاه اول شما بگو موهای داخل حموم با موهای برادرشوهرتون یکی بوده یا نه اونوقت ج بدست میاد!

موها کم بود حجمش فقط زنونه بود خیلیم دقت نکردم چدن اونجا هیچی به مغزم نرسید همین ک گف مال داداشمه باور  کردم تا فرداش ک جاریم گف اصلا نمیریزه هیچی الانم ما شدیم ادم بده میگن بهمون اعتماد ندارین مادر شوهرم زنگ زده چرا برا پسرام حرف در میارین اونا صب تا شب مشغول کار و گرفتارین دیگ هیچی نگفتیم هردومون بچه داریم چ میشه کرد مثلا 

موها کم بود حجمش فقط زنونه بود خیلیم دقت نکردم چدن اونجا هیچی به مغزم نرسید همین ک گف مال داداشمه با ...

البته ی نکته دیگه ام هس داداشا همدست باشن و با همکاری هم انجام داده باشن بعدش برادرشوهرتون دیده اوضاع خیطه واسه اینکه بگه من نبودم و لو نره پیش خانمش گفته موها اونجا بوده قبل دوش گرفتنش ،اره ب هر حال رو هم بشه ثابتم بشه کاریش نمیشه کرد وقتی اینطوره شما هم ک میدونید اصلا نباید ب روش میاوردید ندونه شما متوجه شدید بهتره مادرشوهرتونم طرف پسراشو نگیره جای سواله خب طبیعیه