بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانم کارگاه اول شما بگو موهای داخل حموم با موهای برادرشوهرتون یکی بوده یا نه اونوقت ج بدست میاد!
موها کم بود حجمش فقط زنونه بود خیلیم دقت نکردم چدن اونجا هیچی به مغزم نرسید همین ک گف مال داداشمه باور کردم تا فرداش ک جاریم گف اصلا نمیریزه هیچی الانم ما شدیم ادم بده میگن بهمون اعتماد ندارین مادر شوهرم زنگ زده چرا برا پسرام حرف در میارین اونا صب تا شب مشغول کار و گرفتارین دیگ هیچی نگفتیم هردومون بچه داریم چ میشه کرد مثلا
موها کم بود حجمش فقط زنونه بود خیلیم دقت نکردم چدن اونجا هیچی به مغزم نرسید همین ک گف مال داداشمه با ...
البته ی نکته دیگه ام هس داداشا همدست باشن و با همکاری هم انجام داده باشن بعدش برادرشوهرتون دیده اوضاع خیطه واسه اینکه بگه من نبودم و لو نره پیش خانمش گفته موها اونجا بوده قبل دوش گرفتنش ،اره ب هر حال رو هم بشه ثابتم بشه کاریش نمیشه کرد وقتی اینطوره شما هم ک میدونید اصلا نباید ب روش میاوردید ندونه شما متوجه شدید بهتره مادرشوهرتونم طرف پسراشو نگیره جای سواله خب طبیعیه
خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔