2777
2789
عنوان

تبریزی ها

308 بازدید | 22 پست

بچه ها من امسال برای شغل پدرم از مشهد اومدیم و تبریز زندگی میکنیم . بنظرتون برای دوست شدن با تبریزی ها باید چه ویژگی هایی داشت؟چه چیزی ناراحتشون میکنه و چه چیزی خوشحالشون میکنه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجوری که از تنهایی میمیرم😭

نترس منم ترکم ولی تبعیضی نیستم.

خیلیا همونطوری که توی فارسا تبعیضگرای افراطی داریم توی ترکم هست ولی همه که مثل هم نیستن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

چرا که نه عزیزم ماها هم دل داریم دیگه دلمون بادمجون نیس که😄فقط نباید به اصالتشون توهین کنی دیگه چون ...

من به اصالت هیچ کس کار ندارم چون همه آدمیم و بنی آدم اعضای یک دیگرند فقط میخوام یه دوست داشته باشم چون از تنهایی بدم میاد

من به اصالت هیچ کس کار ندارم چون همه آدمیم و بنی آدم اعضای یک دیگرند فقط میخوام یه دوست داشته باشم چ ...

من ترک و تبریزی نیستم

ولی کلا در زندگیت از اخلاق و روشنفکری و تیپ و زندگی و مهمتر از همه شخصیت قوی و شاد بودن درجه یک باش

که همه خودشون رو بکشن که باهات دوست باشن 

من به اصالت هیچ کس کار ندارم چون همه آدمیم و بنی آدم اعضای یک دیگرند فقط میخوام یه دوست داشته باشم چ ...

عزیزم من خودم ترکم و از شهرهای  اطراف تبریز.اتفاقا خیلی خیلی خونگرمن .شما هم اصلا ب حرفهای بعضیا که میخوان تفرقه افکنی کنم گوش نکن خانومی اونا هم مثل شما هستن باهاشون حرف بزنی بگی بخندی اونا هم با شما حرف میزنن محبت میکنن و اتفاقا خیلی هم بامعرفتن