2777
2789
عنوان

تبریزی ها

307 بازدید | 22 پست

بچه ها من امسال برای شغل پدرم از مشهد اومدیم و تبریز زندگی میکنیم . بنظرتون برای دوست شدن با تبریزی ها باید چه ویژگی هایی داشت؟چه چیزی ناراحتشون میکنه و چه چیزی خوشحالشون میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری که از تنهایی میمیرم😭

نترس منم ترکم ولی تبعیضی نیستم.

خیلیا همونطوری که توی فارسا تبعیضگرای افراطی داریم توی ترکم هست ولی همه که مثل هم نیستن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

چرا که نه عزیزم ماها هم دل داریم دیگه دلمون بادمجون نیس که😄فقط نباید به اصالتشون توهین کنی دیگه چون ...

من به اصالت هیچ کس کار ندارم چون همه آدمیم و بنی آدم اعضای یک دیگرند فقط میخوام یه دوست داشته باشم چون از تنهایی بدم میاد

من به اصالت هیچ کس کار ندارم چون همه آدمیم و بنی آدم اعضای یک دیگرند فقط میخوام یه دوست داشته باشم چ ...

من ترک و تبریزی نیستم

ولی کلا در زندگیت از اخلاق و روشنفکری و تیپ و زندگی و مهمتر از همه شخصیت قوی و شاد بودن درجه یک باش

که همه خودشون رو بکشن که باهات دوست باشن 

من به اصالت هیچ کس کار ندارم چون همه آدمیم و بنی آدم اعضای یک دیگرند فقط میخوام یه دوست داشته باشم چ ...

عزیزم من خودم ترکم و از شهرهای  اطراف تبریز.اتفاقا خیلی خیلی خونگرمن .شما هم اصلا ب حرفهای بعضیا که میخوان تفرقه افکنی کنم گوش نکن خانومی اونا هم مثل شما هستن باهاشون حرف بزنی بگی بخندی اونا هم با شما حرف میزنن محبت میکنن و اتفاقا خیلی هم بامعرفتن