gerdaliii مدیر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 عنوان بی بی چک منفی روز یازده انتقال | مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 63 پست امروز روز یازدهم انتقالمه بی بی چکم منفی شد با اینکه رحمم سالمه و کیفیت جنینانم خوبن ، دارم داغون میشم دیگه حالم از هرچی بی بی چکه بهم میخوره ، الانم که حالتای پریودی دارم ، واقعا نا امیدم دیگه 1403/06/25 | 09:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gerdaliii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 نه اسپرم همسرمم مشگل داره اسپرم زیاده ولی شکلش مشگل داره ک رفت پیش متخصص گفته بود احتیاج به عمل نیست ... پس باید آی وی اف کنین زودتر اقدام کنید تا هم سنتون هم هزینه ها بالاتر نرفته
yasieshgeman عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 702 ربطی به چاقی لاغری نداره ،، من فامیلامون همشون چاقن بچه دارن اصلا به هیچ چیزی ربطی نداره بخواد بشه م ... اخه میگن اینایی ک مشگل تنبلی دارن تا حد امکان باید شکم و پهلو لاغر کنن تا جواب بگیرن نباید سردی جات مصرف کنن قند شیرنی جات فست فود نوشابه ماست و دوغ اینا باید حذف بشه
yasieshgeman عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 702 پس باید آی وی اف کنین زودتر اقدام کنید تا هم سنتون هم هزینه ها بالاتر نرفته ار آخرین دکتری ک رفتم گفت دیگ دارو روی شما جواب نمیده باید بری برا ای یو ای و ای وی اف
gerdaliii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 اخه میگن اینایی ک مشگل تنبلی دارن تا حد امکان باید شکم و پهلو لاغر کنن تا جواب بگیرن نباید سردی جات ... همش چرته بابا.... من همه اینکارارو کردم جواب نگرفتم
yasieshgeman عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 702 همش چرته بابا.... من همه اینکارارو کردم جواب نگرفتم شما چند سالتونه هیچی بچه ندارین
gerdaliii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 شما چند سالتونه هیچی بچه ندارین من ۲۹ نه شما چی؟
yasieshgeman عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 702 همش چرته بابا.... من همه اینکارارو کردم جواب نگرفتم اگ مشگل هزینه ندارین چرا نمیرین پیش سمانه جلالیانی یا بیمارستان رضوی
gerdaliii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 اگ مشگل هزینه ندارین چرا نمیرین پیش سمانه جلالیانی یا بیمارستان رضوی چرا مشکل هزینه دارم که اومدم امام رضا :) البته یکی اونجا بود رضوی هم رفته بود با کلی هزینه منفی شده بود، به این چیزا نیست خیلی
yasieshgeman عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 702 چرا مشکل هزینه دارم که اومدم امام رضا :) البته یکی اونجا بود رضوی هم رفته بود با کلی هزینه منفی شده ... منم همین طور هزینه ها خیلی بالاست بعد اینکه منفی بشه بیشتر آدم حالش بد میشه چند وقت پیش به بند خدایی گفت اگر برین رضوی و بگین مشگل مالی دارین برا هزینه ها معرفی میشین به یه خیریه و اگواجد شرایط باشین هزینه هاتونو پرداخت میکنن
yasieshgeman عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 702 به همسرم گفتم گفت بچه آیی کمیخاد با پول خیریه بیاد هرگز نیاد😂😂😂 دیگ منم مجبور شدم بگم حداقل بیا بریم مرکز میلاد
gerdaliii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 منم همین طور هزینه ها خیلی بالاست بعد اینکه منفی بشه بیشتر آدم حالش بد میشه چند وقت پیش به بند خدایی ... خب ما که فک نکنم واجدو شرایط شیم ! چه کاریه دیگه همونکاری که رضوی میکنن میلادم میکنه فقط اونجا سوسولی ترع خخخ
gerdaliii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 به همسرم گفتم گفت بچه آیی کمیخاد با پول خیریه بیاد هرگز نیاد😂😂😂 دیگ منم مجبور شدم بگم حداقل بیا ... راست گفته طفلکی🤣🤣🤣🤣🤣
yasieshgeman عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 702 خب ما که فک نکنم واجدو شرایط شیم ! چه کاریه دیگه همونکاری که رضوی میکنن میلادم میکنه فقط اونجا سوسول ... خب زودتر کاراروانجام میدن مثلا بعد تخمککشی میگن پریود دوم بیا برا انتقال اما اینجا میگن بعد ۶ ماه بیا.
yasieshgeman عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 702 راست گفته طفلکی🤣🤣🤣🤣🤣 😕😕😕😕 صبر ندارم دیگ دلم میخاد زودتر بچه دار بشیم همه دارن میگن دیگ هی به روم میارن همه بچه های دوم و بلکه سومی روهم باردار شدن و آوردن اما من هیچی