امروز روز یازدهم انتقالمه بی بی چکم منفی شد با اینکه رحمم سالمه و کیفیت جنینانم خوبن ، دارم داغون میشم دیگه حالم از هرچی بی بی چکه بهم میخوره ، الانم که حالتای پریودی دارم ، واقعا نا امیدم دیگه
شما همین بیمارستان امام رضا رفتین دیگ درسته ؟؟برا شما چقد شد هزینتون همون دفعه اول مثبت شدین
نه من مثبت نشدم نزدیک ۷،۸ تومنی شد ، بدنا باهم فرق داره قربونت به هرکسی یجور دارو میدن یه مسیری داره باید کفش آهنی پات کنی من الان یکساله دارم میرم میام ، همه سنوهارم همونجا انجام میدن
ببخشید کمن انقد سوال میکنم برای نوبت دهی و اینکه پرونده تشکیل بدیم چجوری باید وقت بگیرم ؟؟و اینکه چ ...
نه عزیزم اشکالی نداره بپرس من ارمغان هم آی یو آی کردم با اینکه خصوصی بود مفت نمی ارزید ،، صبح ساعت ۸ بیا کلینیک میلاد امام رضا ، وقت ویزیت بگیر ، ماما اونجا ویزیتت میکنه آزمایشی چیزی لازم باشه بهت میگن ،، مثلا بمن گفتن ۱۵ کیلو کم کن دوماه دیگه بیا رو این چیزا گیرن ،، بعدش پرونده تشکیل میدن میگن دوم پریودت بیای بری سونو دو ، سه بار آی یو آی میکنن ، اگر مثبت نشدی میری تویه سیکل آی وی اف ، سونو ها و عمل هام با دکترای متخصصه ولی خیلی سوال نمیشه ازشون بپرسی
خیلی ممنون از جوابت وای به وزن هم گیر میدن 😔😔 البته من ۹۲ کیلو بودم شدم ۸۰ از اونم الان شدم ۷۲ کیل ...
نه دیگه فک نکنم گیر بدن بهشون بگو کم کردی ، بگو هنوزم رژیمی اگه گیر دادن ،، آی یو آیم بستگی به تخمکات داره هروقت اماده شه انجام میدن یکی دوماهی طول میکشه
من ۵ ماه دارو تحریک تخمک استفاده کردم اما سایزشون از ۱۳ بیشتر فولیکولام رشد نمیکرد
آز اسپرم چی سالمه ؟؟!! حالا بیا هرچی خدا بخواد باید صبرو تحمل و امید زیادی داشت تو این مسیر من چند دوره قرص خوردم ، یبار آی یو آی م منفی شد، یبار ای وی افم ، باز چاق شدم کلی امیدمو از دست دادم ولی چاره ای نیس دیگه... تازه من همچیم اوکیه فقط مشکله اسپرمه که اونم کیفیت جنینام خوب شد ولی نگرفت