2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی روز یازده انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 63 پست
سلام عزیزم آره اگه بیمه باشی هزینه ها اونقدی نیس مثلا خیلی دیگه جنین داشته باشیو دارو بگیری تا ۱۰ مل ...

سونوگرافی و آزمایشات اینارو همون خود بیمارستان انجام میده یا باید بریم شخصی

شما همین بیمارستان امام رضا رفتین دیگ درسته ؟؟برا شما چقد شد هزینتون همون دفعه اول مثبت شدین

نه من مثبت نشدم نزدیک ۷،۸ تومنی شد ، بدنا باهم فرق داره قربونت به هرکسی یجور دارو میدن یه مسیری داره باید کفش آهنی پات کنی من الان یکساله دارم میرم میام ، همه سنوهارم همونجا انجام میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس رنگی و آزمایشارو بیرون باید انجام بدی ولی سنو با خودشونه

ببخشید ک‌من انقد سوال میکنم برای نوبت دهی و اینکه پرونده تشکیل بدیم چجوری باید وقت بگیرم ؟؟

و اینکه چندتا جنین برات میذارن ؟؟ 

از رفتارشون راضی بودین 

دکترای متخصص کاراتون انجام میدن یا این انتر ها و پرستارها

ببخشید ک‌من انقد سوال میکنم برای نوبت دهی و اینکه پرونده تشکیل بدیم چجوری باید وقت بگیرم ؟؟و اینکه چ ...

نه عزیزم اشکالی نداره بپرس من ارمغان هم آی یو آی کردم با اینکه خصوصی بود مفت نمی ارزید ،، صبح ساعت ۸ بیا کلینیک میلاد امام رضا ، وقت ویزیت بگیر ، ماما اونجا ویزیتت میکنه آزمایشی چیزی لازم باشه بهت میگن ،، مثلا بمن گفتن ۱۵ کیلو کم کن دوماه دیگه بیا رو این چیزا گیرن ،، بعدش پرونده تشکیل میدن میگن دوم پریودت بیای بری سونو دو ، سه بار آی یو آی میکنن ، اگر مثبت نشدی میری تویه سیکل آی وی اف ، سونو ها و عمل هام با دکترای متخصصه ولی خیلی سوال نمیشه ازشون بپرسی

نه عزیزم اشکالی نداره بپرس من ارمغان هم آی یو آی کردم با اینکه خصوصی بود مفت نمی ارزید ،، صبح ساعت ۸ ...

خیلی ممنون از جوابت 

وای به وزن هم گیر میدن 😔😔 

البته من ۹۲ کیلو بودم شدم ۸۰ از اونم الان شدم ۷۲ کیلو به نظر شما بازم میگن کم کنم 

ای یو ای هم مث ای وی اف چندماه طول می‌کشه یانه 

خیلی ممنون از جوابت وای به وزن هم گیر میدن 😔😔 البته من ۹۲ کیلو بودم شدم ۸۰ از اونم الان شدم ۷۲ کیل ...

نه دیگه فک نکنم گیر بدن بهشون بگو کم کردی ، بگو هنوزم رژیمی اگه گیر دادن ،، آی یو آیم بستگی به تخمکات داره هروقت اماده شه انجام میدن یکی دوماهی طول میکشه

نه دیگه فک نکنم گیر بدن بهشون بگو کم کردی ، بگو هنوزم رژیمی اگه گیر دادن ،، آی یو آیم بستگی به تخمکا ...

من ۵ ماه دارو تحریک تخمک استفاده کردم اما سایزشون از ۱۳ بیشتر فولیکولام رشد نمی‌کرد 

آره دیگه خیلی سختی داره ایشالا که با آی یو آی بشی ،، دارو رو امتحان کردی لتروزل اینا؟

ار خیلی یه ماه ک هم لتروز و هم کلومیفن هم ۸تا آمپول هاچ ام جی چیه از اون روزی دوتا میزدم اما نشد 

من ۵ ماه دارو تحریک تخمک استفاده کردم اما سایزشون از ۱۳ بیشتر فولیکولام رشد نمی‌کرد

آز اسپرم چی سالمه ؟؟!! حالا بیا هرچی خدا بخواد باید صبرو تحمل و امید زیادی داشت تو این مسیر من چند دوره قرص خوردم ،  یبار آی یو آی م منفی شد، یبار ای وی افم ، باز چاق شدم کلی امیدمو از دست دادم ولی چاره ای نیس دیگه... تازه من همچیم اوکیه فقط مشکله اسپرمه که اونم کیفیت جنینام خوب شد ولی نگرفت

منم تنبلی تخمدان شدید دارم از رژیم گرمی جات بادکش لاغر شدن باشگاه رفتن همه رو امتحان کردم ولی تو اون ...

ربطی به چاقی لاغری نداره ،، من فامیلامون همشون چاقن بچه دارن اصلا به هیچ چیزی ربطی نداره بخواد بشه میشه 

آز اسپرم چی سالمه ؟؟!! حالا بیا هرچی خدا بخواد باید صبرو تحمل و امید زیادی داشت تو این مسیر من چند د ...

نه اسپرم همسرمم مشگل داره اسپرم زیاده ولی شکلش مشگل داره ک رفت پیش متخصص گفته بود احتیاج به عمل نیست با دارو رفع میشه