2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی روز یازده انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 63 پست
مرسی عزیزم منکه واقعا نا امیدم

تاریکترین لحظه شب نزدیک ترین لحظه طلوع افتابه

صلوات زیاد بفرست برای خانم فاطمه زهرا. سلامتی آقا امام زمان

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بار اول خیلیا اینجوری میشن ادامه بدین بار دوم اکثرا میگیرهبرای منم منفی شدوقتی منفی میشه چقد طول میک ...

اصلا توان ادامه دادن ندارم وقتی گفتم جنین با کیفیت رحمت خوبه چرا نباید بگیره آخه ؟؟ من بعد از ۴ روز قطع داروهام پریودسنگین شدم روزی دوتا ژلفون ۴۰۰ میخوردم

اصلا توان ادامه دادن ندارم وقتی گفتم جنین با کیفیت رحمت خوبه چرا نباید بگیره آخه ؟؟ من بعد از ۴ روز ...

عزیزم من خودم باردار شدم رشدش متوقف شد

یبارم پوچ شد

دوبار انتقال دادم مثبت شد ولی رشدش متوقف شد

اینسری دکترمو عوض کرده بودم کلا انتقالم منفی شد🫠 من چی بگم؟

ادامه بده سقط بدتر از انتقال منفیه

عزیزم من خودم باردار شدم رشدش متوقف شدیبارم پوچ شددوبار انتقال دادم مثبت شد ولی رشدش متوقف شداینسری ...

نمیدونم ایشالا که توم مثبت شی بعد اینهمه سختی آره خیلی سخته ولی حداقل یه امیدی هست که میتونی باردار بشی آزمایش ایمنی انعقادی دادی؟

نمیدونم ایشالا که توم مثبت شی بعد اینهمه سختی آره خیلی سخته ولی حداقل یه امیدی هست که میتونی باردار ...

انشاالله جفتمون بچه دار میشیم.همه ازمایشارو دادم

دفعه های قبلی فقط قرص و امپول داشتم

اینسری که بهم سرم داده بودن اصلا مثبت نشد

خیلیا با سرم نتیجه گرفتن

ایشالا سرم چیه ؟؟ من شنیدم خراشم میدن خوبه

خراشم داده بود اتفاقا، سرم واسه همین مشکل ایمنی میدن

سرم ivig یا اینترالیپید( وقتاییکه انتقال مثبت نمیشه یا همین سقط زیاده)

خراشم داده بود اتفاقا، سرم واسه همین مشکل ایمنی میدنسرم ivig یا اینترالیپید( وقتاییکه انتقال مثبت نم ...

ایشالا مثبت شی عزیزم مهم اینه که امیدتو از دست ندی و تلاش کنی.... ولی من امیدمو از دست دادم  :)

سلام عزیزم خوبین ببخشید من چندتا سوال داشتم میشه لطف کنید جواب بدین 

شما کجا ای وی اف کردین بیمارستان امام رضا میلاد ؟؟

و اینکه هزینه ها چقد شد ؟؟

چقد زمان برد ک براتون انتقال دادن ؟؟ 

سلام عزیزم خوبین ببخشید من چندتا سوال داشتم میشه لطف کنید جواب بدین شما کجا ای وی اف کردین بیمارستان ...

سلام عزیزم آره اگه بیمه باشی هزینه ها اونقدی نیس مثلا خیلی دیگه جنین داشته باشیو دارو بگیری تا ۱۰ ملیون میشه ممکنه با ۵تومنم جمع شه بستگی به روند درمانیت داره،،، چون من هایپر شدم کلا از وقتی وارد پروسه شدم تا انتقال ۶ ماه طول کشید 

سلام عزیزم آره اگه بیمه باشی هزینه ها اونقدی نیس مثلا خیلی دیگه جنین داشته باشیو دارو بگیری تا ۱۰ مل ...

شما همین بیمارستان امام رضا رفتین دیگ درسته ؟؟

برا شما چقد شد هزینتون 

همون دفعه اول مثبت شدین