امروز روز یازدهم انتقالمه بی بی چکم منفی شد با اینکه رحمم سالمه و کیفیت جنینانم خوبن ، دارم داغون میشم دیگه حالم از هرچی بی بی چکه بهم میخوره ، الانم که حالتای پریودی دارم ، واقعا نا امیدم دیگه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بار اول خیلیا اینجوری میشن ادامه بدین بار دوم اکثرا میگیرهبرای منم منفی شدوقتی منفی میشه چقد طول میک ...
اصلا توان ادامه دادن ندارم وقتی گفتم جنین با کیفیت رحمت خوبه چرا نباید بگیره آخه ؟؟ من بعد از ۴ روز قطع داروهام پریودسنگین شدم روزی دوتا ژلفون ۴۰۰ میخوردم
سلام عزیزم خوبین ببخشید من چندتا سوال داشتم میشه لطف کنید جواب بدین شما کجا ای وی اف کردین بیمارستان ...
سلام عزیزم آره اگه بیمه باشی هزینه ها اونقدی نیس مثلا خیلی دیگه جنین داشته باشیو دارو بگیری تا ۱۰ ملیون میشه ممکنه با ۵تومنم جمع شه بستگی به روند درمانیت داره،،، چون من هایپر شدم کلا از وقتی وارد پروسه شدم تا انتقال ۶ ماه طول کشید