2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی روز یازده انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 63 پست
نه اسپرم همسرمم مشگل داره اسپرم زیاده ولی شکلش مشگل داره ک رفت پیش متخصص گفته بود احتیاج به عمل نیست ...

پس باید آی وی اف کنین زودتر اقدام کنید تا هم سنتون هم هزینه ها بالاتر نرفته

ربطی به چاقی لاغری نداره ،، من فامیلامون همشون چاقن بچه دارن اصلا به هیچ چیزی ربطی نداره بخواد بشه م ...

اخه میگن اینایی ک مشگل تنبلی دارن تا حد امکان باید شکم و پهلو لاغر کنن تا جواب بگیرن نباید سردی جات مصرف کنن قند شیرنی جات فست فود نوشابه ماست و دوغ اینا باید حذف بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ مشگل هزینه ندارین چرا نمیرین پیش سمانه جلالیانی یا بیمارستان رضوی

چرا مشکل هزینه دارم که اومدم امام رضا :) البته یکی اونجا بود رضوی هم رفته بود با کلی هزینه منفی شده بود، به این چیزا نیست خیلی

چرا مشکل هزینه دارم که اومدم امام رضا :) البته یکی اونجا بود رضوی هم رفته بود با کلی هزینه منفی شده ...

منم همین طور هزینه ها خیلی بالاست بعد اینکه منفی بشه بیشتر آدم حالش بد میشه 

چند وقت پیش به بند خدایی گفت اگر برین رضوی و بگین مشگل مالی دارین برا هزینه ها معرفی میشین به یه خیریه و اگ‌واجد شرایط باشین هزینه هاتونو پرداخت میکنن 

منم همین طور هزینه ها خیلی بالاست بعد اینکه منفی بشه بیشتر آدم حالش بد میشه چند وقت پیش به بند خدایی ...

خب ما که فک نکنم واجدو شرایط شیم ! چه کاریه دیگه همونکاری که رضوی میکنن میلادم میکنه فقط اونجا سوسولی ترع خخخ

خب ما که فک نکنم واجدو شرایط شیم ! چه کاریه دیگه همونکاری که رضوی میکنن میلادم میکنه فقط اونجا سوسول ...

خب زودتر کارارو‌انجام میدن مثلا بعد تخمک‌کشی میگن پریود دوم بیا برا انتقال اما اینجا میگن بعد ۶ ماه بیا. 

راست گفته طفلکی🤣🤣🤣🤣🤣

😕😕😕😕 صبر ندارم دیگ دلم میخاد زودتر بچه دار بشیم همه دارن میگن دیگ هی به روم میارن 

همه بچه های دوم و بلکه سومی روهم باردار شدن و آوردن اما من هیچی