2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 43 پست
آره میشه

ممنون از وقتی ک گذاشتی  🌺🌺🌺🌺

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از دلستر خاطره خوب ندارم 😅ولی بستنی و اینا میخورم

ب امیدخدا سالم بیاد بغلت 

من تو اتاق عمل دکترا میگفتن 37 هفته نیست این ک 40 هفته ست 😂😂

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو نمیدونی من متاهلم و متعهد و مادر فرزند بمن درخواست دوستی میدی لاشی

آره منم یه بار خوردمبچم خوردی میخورد زمین قلوه تو شیشه میکردم بهش میدادم

رو بارداری بعدیم حتی یبارم نخوردم از ترس فک نکنم نوشابه هم از اول تا اخر دو لیوان خورده بودم همش دوغ ولبنیات میخوردم از ترس ماشالله هم وزن و هم قدش خیلی خوب بود موقعه تولد ولی برا این یکی لبنیات اونم شیر بزور میخورم 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

ب امیدخدا سالم بیاد بغلت من تو اتاق عمل دکترا میگفتن 37 هفته نیست این ک 40 هفته ست 😂😂

ماشالله .....همیشه سلامت و موفق و عاقبت بخیر و کلی چیزای خوب از خدا میخام واسه خودت و بچت گلم ...مرسی از وقتی ک گذاشتی جواب دادی 🌺🌺🌺🌺😘

ماشالله .....همیشه سلامت و موفق و عاقبت بخیر و کلی چیزای خوب از خدا میخام واسه خودت و بچت گلم ...مرس ...

مممنونم عزیزم 😍

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو نمیدونی من متاهلم و متعهد و مادر فرزند بمن درخواست دوستی میدی لاشی

قربونت نگران نباش من بارداری اولم بد ویار نبودم ولی عجیب بودم 🤣مثلا غذا اصلا نمیتونستم بخورم شوهرم ...

خداروشکر منم همین جوریم شکمم کوچیک همش میگم خدایا اون وزن بگیره

خداروشکر منم همین جوریم شکمم کوچیک همش میگم خدایا اون وزن بگیره

سعی کن حتما لبنیات و اجیل الخصوص گردو و بادام استفاده کنی واقعا تاثییر داره من بارداری دوم پسرم ۴۱۵۰شد چون از هیچی بدم نمی اومد ولی این یکی ب شدت از گردو و لبنیات متنفرم برا همین میترسم کم وزن باشه  رو دوتا قبلی هیچ مکمکل و قرصی استفادا تکردم ماشالله خوب بودن 

سعی کن حتما لبنیات و اجیل الخصوص گردو و بادام استفاده کنی واقعا تاثییر داره من بارداری دوم پسرم ۴۱۵۰ ...

هووف من کاش این استفراغ تموو میشد دیگه خستم هرچی میخورم استفراغ میکنم 

هووف من کاش این استفراغ تموو میشد دیگه خستم هرچی میخورم استفراغ میکنم

من بدویار نبودم ولی حس میکردم الانه ک بالابیارم اونم برا چی بنظرت  من یاد زمستون ک میوفتادم سردی و بارون  یه حالت تهوع بهم دست میداد ب غذاها ن فقد ب زمستونا حساسم  ....میوه بخور مث به  لیمو  انگور  ...اجیل هم بادام بنظرم خیلی خوبه برا ویار و کشمش ....

همشو میخورم هیچی تاثیرندارع

اگ هفته های قبل بیستی نگران نباش درست میشه اینا موقته اگ بالاتری  برو دکتر ک ن بدن خودت ضعیف شع ن خدایی نکرده نینیت کم وزن ❤️