2777
2789

آره من خوردم .‌مرتب بخوری آره داره واقعا

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من 36 هف خوردم 3 کیلو بود 37 رزاییدم 3950 شده بود یه هفته فقط

واقعا اخه من تو انومالی هم وزنش 300بود البته 19هفته بودم دکتر میگه کم بوده واسه همین حالا بهم داد روزی چندباز خوردید شماهم باشیر میخورید

واقعا اخه من تو انومالی هم وزنش 300بود البته 19هفته بودم دکتر میگه کم بوده واسه همین حالا بهم داد رو ...

من متنفر بودم ازش دماغ چشمامو می‌بستم نفس نمی‌کشیدم روزی یه بار با صد تا عوق🤢 خوردم یبار ک کلا 🤮

بستنی خانواده گرفته بودن اونو خیلی خوردم 

من زایمان اول 27 هف و 5 روز زاییدم دوقلو دخترم 1550 بود پسرم 1025 😪

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو نمیدونی من متاهلم و متعهد و مادر فرزند بمن درخواست دوستی میدی لاشی

من متنفر بودم ازش دماغ چشمامو می‌بستم نفس نمی‌کشیدم روزی یه بار با صد تا عوق🤢 خوردم یبار ک کلا 🤮بس ...

عزیزم منم چسبندگی بهم گفته داری زایمان اولم نمیدونم چی سرم میاد همشون میگن باید طبیعی زایمان کنی بعد یکی میگه برا چسبندگی زایمان طبیعی خطرناکه موندم چی میشه ،نه من بویی نمیشنوم ازاین اگ روزی دوبار بخورم اشکالی نداره؟

عزیزم منم چسبندگی بهم گفته داری زایمان اولم نمیدونم چی سرم میاد همشون میگن باید طبیعی زایمان کنی بعد ...

نه روزی 3 بار ب من گف بخور من نتونستم من کلا شیر دوست ندارم دل و روده از هم میپیچه بوش بهم برسه 

برو یه دکتر ک قبول کنه عملت کنن 

وای منم سر پسرم تو اتاق عمل فهمید یکم چسبندگی دارم دکتر گفت با دست یه مقدارش برداشتم الانم بعد 3 سال حامله م خدا بخیر کنه😪

دوست دارم مثل آدم بزام بیام تو بخش با بچه

اولیش ک جفتشون بعد 18 روز مردند با این شکم پاره بالا سرشون بودم 

دومی هم یه هفته تو دستگاه بود با تجربه تلخی ک داشتم یکسره بر خودم می‌پریدم ک اره اینم داره میمیره 

این زایمان‌ها چ برسرم آورد ولی خدا رو شکر پسرم هست ک اگر این نبود زندگیِ من زندگی نمیشد 

انشاله خدا اینم بهم ببخشه بسمه مشکل ناباروری دارم و سخته باردار شدنم 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو نمیدونی من متاهلم و متعهد و مادر فرزند بمن درخواست دوستی میدی لاشی