2777
2789
عنوان

خانوما کمک پسرم عاشق تبلته

143 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

پسرم سه سال و ده ماهشه و عاشقه تبلته، از بازی باهاش خسته نمیشه البته براش زمانبندی کردیم یه ساعت صبح یه ساعت عصر ولی اصلا قانع نیست وقتی میگیم یه ساعتت تموم شده و تبلتو ازش میگیریم شروع به جیغ و داد میکنه و میره تو اتاقش اسباب بازیها رو پرت میکنه این ور اون ور ، البته بعد از ده دقیقه اروم میشه ولی تا شب همش رو مخه تبلتو میخواد

اینم بگم تو تبلتش بیشتر برنامه های اموزشیه و یه چند تا بازی دیگه که مناسبه سنشه 

خانوما اگه کسی پیشنهاد یا راهکاری برا اینکه کمتر دنبال تبلت باشه یا کلا ازش زده بشه ،داره  بگه ممنونشم و دعاش میکنم

خوب اول که دوساعت زیاده برای بچه ۳ ساله ..دادو بیدادش ام بهش توجه نکنید .اگه شدت پیدا کرد  بهش بگید که اگه دادو بیداد کنه فردا نمیتونه با تبلت دوباره بازی کنه ..بالاخره باید یاد بگیره که تو یه چهارچوب خاصی رفتار کنه..

کاشکی از اول دستش نمیدادین

برای چشماش خیلی ضرر داره

گناه داره اونکه الان متوجه نیست شماکه متوجه بودین نباید عادتش میدادین

ش ارژ۲۰۰۰ تومنیو میخری۲۲۰۰ تومن ،۱۸۰۰تومن ش ارژ میکنه😐اینو هرجای دنیا بگی۳ماه تیمارستان بستریت میکنن😆😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من هنوز دوسالش نشده و عاشق گوشیمه!  فقطم با دوربینش هی سلفی میگیره و زنگ میزنه به باباش و با عکس و فیلمای گالری کیف میکنه!

تلگرام و اینستا و کلی جاهای دیگه رو هم پسورد گذاشتم نمیتونه باز کنه، راه حل پیدا کردی به منم بگو😣

اگر بازیهاش در حد سنشه و آموزشیه روزی یه ساعت مشکلی نیست فقط اصلا داد و بیدادش رو جدی نگیرید و توجه نکنید که فکر نکنه با جیغ و داد به خواسته هاش میرسه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه سوال اصلا چرا تبلت و گوشی میدید دست بچه؟حیف نیست ذهنشون رو با این بازی ها پر کنند و ازش کار نکشند و خلاقیت ها و استعدادهاشون شکوفا نشه؟

من جای شما بودم ازش میگرفتم کلا و در عوض خودم وقت میذاشتم باهاش بازی میکردم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

دخترمن یازده ماهشه گوشیمو ور میداره میره تو فیلما

همینجوری الکی هی انگشتشو تند تند روش میزنه 😂😂

ولی گوشیم تا زنگ میخوره میارتش پیشم میگه عه عه میذاره دره گوشش 😍

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

چه جالب 

من پسر یکی از دوستامون فقط وقتی دست پسر دایش میدید باهم بازی میکردن اونم هفته‌ای یک بوده 

بعد مامانش  چون بچه اش از پسر دایش کم نیاره رفت براش خرید !!!

تازه ما هم که بهش گفتیم نکن برای چشماش ضرر داره ، انگار نه انگار 

تازه فکر میکرد میخایم بچه‌اش کم داشته باشه از فامیلشون !!!

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
یه سوال اصلا چرا تبلت و گوشی میدید دست بچه؟حیف نیست ذهنشون رو با این بازی ها پر کنند و ازش کار نکشند ...

وقتی دست همه بچه ها میبینه میخواد چکار کنیم همه اطرافیان دارن 

به نظرم براش بازی های سرگرمی تو خونه درست کنید و جوری که حواسش پرت شه 

مثلا کاردستی ، بازی با رنگ ها ، مقوا بازی ، ترکیب رنگ ها ، باهاش مسابقه بدید ، ......

بچه ها وقتی سرگرمی های مهیج داشته باشن نمیرن سراغ تبلت 

البته من بچه ندارم فقط چون زیاد دربارشون میخونم این به ذهنم میرسه 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍