2777
2789
عنوان

پسری که

261 بازدید | 21 پست

پسری که صبح زود میره سرکار و تا عصری سرکاره 

وقتی برمیگرده اصلا وقتی برای حرف زدن نمیذاره 

ما ازهم دور هستیم نمیتونیم همدیگه رو ببینیم 

و شرایط زنگ زدن هم نداریم و بیشتر چت میکنیم

این روال خیلی وقته ادامه داره و ما نمیتونیم اصلا درست حسابی باهم ارتباط بگیریم

من مدام بهش گوشزد میکنم که در حد نیم ساعت شبا وقت بذاره تا حرف بزنیم

زبونی سعی میکنه با کلمات قشنگ جبرانش کنه و میگه مه ببخشید عزیزم خسته ام و فلان و اینا و یذره که قضیه تبدیل به دعوا میشه میگه که دارم سخت تلاش میکنم و واقعا نمیتونم بیشتر از این وقت بذارم 

اینکه شب واقعا میخوابه رو میدونم و روزهایی که می‌ره سرکار رو سعی میکنم درک کنم واقعا سخته ولی سعی خودمو میکنم 

اما خیلی روزاهم میتونه وقت بذاره و از کارای دیگه ش بزنه 

اما حس میکنم اینکارو نمیکنه 

واقعا من حساس شدم یا واقعا رفتارش اذیت کننده س ؟؟

اینم اضافه کنم که ناراحتی من بیشتر برای اینه که بارها من حالم خیلی بد بوده بخاطر یسزی مشکلات دیگه بهش گفتم واقعا لازم دارم که باهم صحبت کنیم بازم خوابیده و اهمیتی نداده 

اینم بگم من بارها خواستم همه چیز رو تموم کنم ولی نذاشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حوصله داری البته باید دید واقعا کار میکنه؟اگه کار میکنه که ولش کن ولی شاید داره خیانت میکنه

نه کار میکنه واقعا میدونم 

ولی از این حجم بیتوجهی اذیتم 

یادمه دوره ی دوستی با همسرم مخصوصا یک سال اول 

سخت کار میکردم وسط کار وقت استراحت و .. گیر میاوردم پیام میدادم. شبا میومدم خونه  بخاطر این که باهم صحبت میکردیم کلا چند ساعت کوتاه می‌خوابیدم صبح سر کار خودم رو فحش میدادم دوباره شب میشد همین بساط بود 😂

نمیتونستم که باهاش صحبت نکنم 

این که ناراحت بشه می‌گفت بخوای میری سر کار 

ولی من ادامه میدادم!

دوره ی جالبی بود ! 

حالا من هیچ شناختی از این آدم و خودت ندارم و حتی طول رابطه و نوع رابطه و کلا هیچی ازتون نمی‌دونم که بخوام نظر خاصی بدم

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اکس من از ساعت ۶ صبح تا ۶ عصر سر کار بود کارشم سخخخخت . ساعت ۷ جلو در منتظرم بود بدون استثنا هرشب تا ۱۱ باهم بیرون بودیم . 

لطفا به خودتون احترام بزارید . کسی که شمارو بخواد تمام طول روز منتظر صدای شمارو بشنوه

اکس من از ساعت ۶ صبح تا ۶ عصر سر کار بود کارشم سخخخخت . ساعت ۷ جلو در منتظرم بود بدون استثنا هرشب تا ...

دلیل اینهمه حال بد منم همینه الان 

چرا اکست شد؟💔

البته اگه اشکال نداره بپرسم