2777
2789
عنوان

باغچه عشق

91 بازدید | 7 پست

یه داستان عاشقانست،اگر کسی دوست داشت بگه بزارم 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

یادم نیست اولین بار کجا دیدمت شاید همون کتابخونه 

منی که با هیچ پسری حرف نمیزدم و اهلش نبودم توی همون لحظه که چشمم به چشمات افتاد قلبم بی هیچ دلیلی ریخت 

داشتی یه کتاب بر می‌داشتی و منم فقط بهت خیره شده بودم ،موقعی متوجه من شدی با اون چشمای قشنگ قهوه ای بهم لبخند زدی و گفتی: شمام به کتاب های گیاه شناسی علاقه دارید ،؟

اون لحظه فقط مات و مبهوت بودم تا با صدات به خودم اومدم،و جواب دادم: آره دارم شما چطور ؟

گفتی اره ،یه لبخند ملیح زدی و بهم یه کاغذ دادی و گفتی: بنظر یه دوست کتابخون جدید پیدا کردم ،این شماره منه،اگر دوست داری عضو کلوب کتاب خونی ما بشی بهم پیام بده

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

کاغذ رو گرفتم و مستقیم رفتم خونه ،شب تا صبح بیدار موندم ، فکرت از سرم بیرون نمی‌رفت عین دیوونه ها روی تخت ولو شده بودم و به کاغذ نگاه میکردم و اسم زیرش: الکس 

قلبم دو دل بود ،منی که به شماره ای که از پسرا گرفته بودم جواب نمیدانم نمی‌دونم چی شد که بهت پیام دادم و رابطه دوستی ما شروع شد

بعد مدت ها رفتن به اون کتابخونه تنها بهونه من برای دیدنت بود،و شنیدن صدات موقع بحث تنها دلگرمی من، از همون موقع متوجه علاقت به گل ها شدم و معنی هایی که دارن 

بهم گفتی می‌دونی گل رز سفید نشون دهنده نیت پاکه و رز قرمز نشون دهنده عشق خالص نمی‌دونم چرا ولی این جملت گوشه ذهنم حک شد

بهت پیشنهاد دادم که پشت کتابخونه یه باغچه کوچیک برای پرورش رز درست کنیم و تو با شنیدنش چشمات برق زدو بی هیچ حرفی گفتی قبوله، از اون روز به بعد هر هفته یه رز سفید میکاشتیم و تو جوری مراقبشون بودی که انگار برات از گنج با ارزش ترن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسی که توی ذهن و قلب من بود بیشتر از یه احساس ساده بود و دیدن خندیدنات و صدای گرمت تنها بهونه من برای زندگی ولی حیف که هیچ وقت بهت نگفتم که دوستت دارم

تورو داداشی صدا میزنم .تنها داداشی که عاشقش بودم

بعد مدت ها دیدم یه روز نیومدی کتابخونه فکر کردم شاید سرت شلوغه، بهت پیام دادم ولی بهم جواب ندادی یکم دلم گرفت 

رفتم در خونتون خواهرت درو باز کرد 

سلام 

سلام 

ببخشید الکس خونسس

نه چطور

آخه ما هر روز توی کتابخونه با هم قرار داشتیم ولی چند روزه نیست 

مگه بهت خبر نداده

چی رو 

الکس رفته ،بورسیه شده توی یه دانشگاه گیاه شناسی تو پاریس فرانسه

اینو که شنیدم قلبم شکست و برگشتم خونه شب خوابم نبرد و به گریه افتادم . توی این مدتی که نبودی فقط با هم چت میکردیم که یه روز پیام دادی داری برمی‌گردی و من نفهمیدم از خوشحالی چطور شبم روز شد

صبح رفتم فرودگاه ولی پرواز دو ساعت تاخیر داشت،توی همین حین خواهرت بهم زنگ زدم جواب دادم،با یه صدای گرفته بهم گفت امیلی بیا خونه ما

سریع رسیدم خونتون که دیدم کسی نیست فقط خواهرته ،بهم گفت دوستش داشتی نه

چرا اینو میگی،؟؟

اون عاشق یکی دیگه شده

یعنی چی عاشق کی

عاشق یکی به اسم فرشته 

گفتم یعنی چی

گفت عاشق یه فرشته به اسم عزرائیل 

اونجا بود که فهمیدم پروازت هیچ وقت قرار نیست برگرده دنیا دور سرم چرخید و خوردم زمین،توی بیمارستان چشمام باز شد که دیدم خواهرت بالای سرمه و یه جعبه گذاشت رو میز و رفت

درشو باز کردم که دیدم پر کاغده با اشک یکی رو باز کردم که دیدم نوشتی 

کاش بدونه چقدر موقعی که کتاب میخونه با اون موهای فرفری خوشگله 

امروز بازم داداشی صدام زد ولی کاش بدونه که من می‌خوام چیزی بیشتر یه داداشی براش باشم 

با خواندن هر کدوم گریم بیشتر میشد و قلبم شکسته تر تو که دیگه هیچ وقت قرار نیست برگردی پیشم 

الان که دارم اینو مینویسم این نامه تنها نامه من به جواب اون همه نامه تو عزیزم

هر قطرشو با اشکم نوشتم، سرم داره گیج میره،چشمام جایی رو نمی‌بینه ،تمام رز های سفید باغچمون رو کندم ،همون هایی که با هم کاشتیم و مراقبشون بودیم یادته بهم گفتی رز قرمز نشون عشقه کاش اینجا بودی و میدی که چطوری همه رز های سفید عشقمون رو با خونم رنگ کردم حالا همشون قرمز شدن،حالا عشقم بهت خالص شد ولی حیف که دیگه نمیتونم از باغچمون مراقبت کنم