میگم قبول فرصت میدم ببینم چند مرده حلای یکم بیشتر آشنا شیم
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر خوشم نیومده باشه میگم نه من بهتون علاقه ای ندارم اگر خوشم اومده باشه میگم که یکم بهم مهلت فکر بدین چند وقت بعد میگم که یک قرار بزاریم و همو ببینیم و صحبت کنیم
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
میونی رک بگی ن خوشم نیومد ازتون؟من برا اینک طرف بهم توهین نکنه مجبورم ببخشید همراه جمله کنم مثلا بگم ...
اره من میتونم دلیل واقعیم رو میگم چون من قصد توی رابطه رفتن دارم ولی از اون ادم خوشم نیومده.به هر حال اون ادم انتظار نه شنیدن داره
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨