2777
2789
عنوان

وقتی پیشنهاد دوستی میشه درجواب

535 بازدید | 21 پست

وقتی طرف از رفتارش مشخصه ک ازتون خوشش اومده سعی میکنه توخودشو تو چشم شمابزرگ کنه،بعدم زیاد زل بزنه ک نگاهش کنید،بعد پیشنهاد دوستی بده اگر خوشتون اومده در جواب چی میگید واگر بدتون اومده چی

میگم قبول فرصت میدم ببینم چند مرده حلای یکم بیشتر آشنا شیم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خوشم نیومده باشه میگم نه من بهتون علاقه ای ندارم اگر خوشم اومده باشه میگم که یکم بهم مهلت فکر بدین چند وقت بعد میگم که یک قرار بزاریم و همو ببینیم و صحبت کنیم

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
اگ بذم اومده باشه یه بهونه جور میکنمو ردش میکنماگ خوشم اومده باشه هم فوری جواب مثبت نمیذم میگم باید ...

اگ بدت اومده چ بهونه ایی میاری؟اگ خوشت اومده ک باید پیشنهادش قبول شه ک بشناسیش

اگر خوشم نیومده باشه میگم نه من بهتون علاقه ای ندارم اگر خوشم اومده باشه میگم که یکم بهم مهلت فکر بد ...

میونی رک بگی ن خوشم نیومد ازتون؟

من برا اینک طرف بهم توهین نکنه مجبورم ببخشید همراه جمله کنم مثلا بگم ببخشید قصد دوستی ندارم

اگ بدت اومده چ بهونه ایی میاری؟اگ خوشت اومده ک باید پیشنهادش قبول شه ک بشناسیش

اگ بدم بیاد میگم قصد رابطه ندارم فعلا رو هدفام متمرکزم و ب چیز دیگ ای فکر نمیکنم

ببین خوشت بیاد ک سریع نباید بگی اره ک

باید باهاش اشنا بشی شاید اصلا اخلاقش اونی نباشه ک تومیخوای

یکم باید ب خودت وقت بدی و بشناسیش بعد با پیشنهادش یا موافقت کنی یا ردش کنی

میونی رک بگی ن خوشم نیومد ازتون؟من برا اینک طرف بهم توهین نکنه مجبورم ببخشید همراه جمله کنم مثلا بگم ...

اره من میتونم دلیل واقعیم رو میگم چون من قصد توی رابطه رفتن دارم ولی از اون ادم خوشم نیومده.به هر حال اون ادم انتظار نه شنیدن داره

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
اگ بدم بیاد میگم قصد رابطه ندارم فعلا رو هدفام متمرکزم و ب چیز دیگ ای فکر نمیکنمببین خوشت بیاد ک سری ...

خب میدونم خوشت بیاد ک بخای اول بشناسیش وقتی باهاش صحبتی نکنی ک نمیتونی بشناسیش مثلا همکار نباشین یا کلا در تعامل نباشین و فقط ی رهگذر باشه ک اگ خوشت اومد و جواب مثبت ندی نمیتونی دیگ ببینیش کلا میپره معمولا اول ظاهره باعث میشه جواب مثبت بدیم..

اره من میتونم دلیل واقعیم رو میگم چون من قصد توی رابطه رفتن دارم ولی از اون ادم خوشم نیومده.به هر حا ...

ولی خیلیاشون  ظرفیتشون کمه توهین میکنن اعتمادبنفس خانمو میگشونن پایین .من سخته رک بگم

بدم میاد میگم مایل به آشنایی بیشتر نیستم خوشم بیاد میگم توی یه فرصت خوب با هم دیگه صحبت میکنیم

بگه بیا وارد رابطه شیم میگی تو فرصت خوب بیشتر صحبت میکنیم؟بعد اون بگه چ فرصتی و شما براش وقت تعیین میکنی؟