2777
2789
عنوان

حس ششم

43 بازدید | 5 پست

@maheabi  

گلم دیشب تو تاپیک تون گفتین دایرکت پیام بدم جواب میدی ولی ندادید میشه اینجا ب سوالم جواب بدین ؟ 💔

گلم میشه بگی من و شایان رل میزنیم یانه ؟ بعد بگو حسش بهم چیه ؟ فکر میکنه بهم دلش تنگ میشه ؟ چ فکری درموردم میکنه ؟‌بهش میرسم ؟ مبشه بگی دلش تنگ میشه ؟ درموردم چ فکری میکنه ؟ وقتی استوریش رو ببینم واکنشش چیه ؟ بهش میرسم ؟تورو خدا همشو بعد بگو استوریش فقط ببینم و پستش لایک کنم یا پیام بدم بهش اگر پیام بدم چی بگم ؟ چ واکنشی داره و... ! 

برات حمد و ناس و صلوات خوندم 🖤💔😭 همشو جواب بده فق لطفا💔

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگم مرسی از صبوریت خصوصی جواب دادم بهت❤❤❤

خدا خیرت بده گلم هرچی از خدا میخای بهت بده حمد و توحید رو خوندم و صلوات دادم برات خدا خیرت بده ❤️❤️

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

اومد منم لایک کن

بیا گلم