2777
2789
عنوان

حس ششم

43 بازدید | 5 پست

@maheabi  

گلم دیشب تو تاپیک تون گفتین دایرکت پیام بدم جواب میدی ولی ندادید میشه اینجا ب سوالم جواب بدین ؟ 💔

گلم میشه بگی من و شایان رل میزنیم یانه ؟ بعد بگو حسش بهم چیه ؟ فکر میکنه بهم دلش تنگ میشه ؟ چ فکری درموردم میکنه ؟‌بهش میرسم ؟ مبشه بگی دلش تنگ میشه ؟ درموردم چ فکری میکنه ؟ وقتی استوریش رو ببینم واکنشش چیه ؟ بهش میرسم ؟تورو خدا همشو بعد بگو استوریش فقط ببینم و پستش لایک کنم یا پیام بدم بهش اگر پیام بدم چی بگم ؟ چ واکنشی داره و... ! 

برات حمد و ناس و صلوات خوندم 🖤💔😭 همشو جواب بده فق لطفا💔

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگم مرسی از صبوریت خصوصی جواب دادم بهت❤❤❤

خدا خیرت بده گلم هرچی از خدا میخای بهت بده حمد و توحید رو خوندم و صلوات دادم برات خدا خیرت بده ❤️❤️

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

اومد منم لایک کن

بیا گلم