2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ووووی.... چ حرف میزنن مردم هرکاری کنی

میدونی بدبختیمون چیه منو وخواهرم هردو همزمان عروسشان شدیم من طلاق گرفتم اون موند الان زیاد نمیزارن خواهرمو ببینم  

خون انارگردن پاییزه🍁🍁🍁🍁🍁
تقريبا عزيزم😘از 5:20بيدارم همين طوري رژه ميرم مسكن زودتر اثر كنه

کاش منم میزاییدم همش درد پریودی دارم باد میوفته تو پا چپم...عصبام خط خطی شده😐هورمونام قاطی کردن

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
میدونی بدبختیمون چیه منو وخواهرم هردو همزمان عروسشان شدیم من طلاق گرفتم اون موند الان زیاد نمیزارن خ ...

اووووه چقدر بد....منو داداشم عروس و دامادشون شدیم ک من طلاق گرفتم داداشمم طلاق داد زنشو 15سالش بود زنش الان 18 سالشه امسال رفت دانشگاه

کاش منم میزاییدم همش درد پریودی دارم باد میوفته تو پا چپم...عصبام خط خطی شده😐هورمونام قاطی کردن

چند روز دیگه. ب دنیا میان خانوم🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

اووووه چقدر بد....منو داداشم عروس و دامادشون شدیم ک من طلاق گرفتم داداشمم طلاق داد زنشو 15سالش بود ز ...

بهم گفتن اگه طلاق میخواهی اونوقت خواهرت هم طلاق میدیم اونم که عاشق شوهرش بود یه هفته ازخونه بیرونش کردن تا من طلاق نخوام ولی منکه مسمم بود دیدن نمیتونن با اینکار گولن بزنن اومدن خواهرمو بردن فکر کرده بودن بچم

خون انارگردن پاییزه🍁🍁🍁🍁🍁

[QUOTE=46909621]چند روز دیگه. ب دنیا میان خانوم🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

اره چهارشنبه آینده تو بغلمه😉

واقعا اینقد گفتم دوس پسرم. توام میگفتی دوس پسرش.میگی فکر مردم متاهلی؟؟؟؟؟😂

نه یه لحظه یادم رفت 😂😂 آی ام گیج

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
چرا اخه؟؟؟؟؟؟؟

با اینکه عشق و عاشقی بودن....دختره میخواسته واسه دل داداشم قر بیاره ک امنیا داداشمو نخواست پس منم تو رو نمیخوام ک داداشم منتشو بکشه ....داداشمم منت کشی نکرد گف طلاقت میدم😐😐😐😐😐😐