2777
2789
دستگاه هم دارم تو خونه اما تو خونه دوست ندارم تنهام زود خسته میشم تو جمع انرژی میگیری ادم 

باشگاه هم میتونی بری، پیاده روی، رقص و...

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
دنبال چی بودی؟ من ک‌اصلا نمیتونم اینجوری خرید کنم

كرم اكتي پور نوروا و يه ادكلن خوب اخه از اين سايت صدف بيوتي خيلي تعريف ميكرد و ميگف همه چيش اصله

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=46909419]خواننده جان چندتا تاپیک قبل رو بخون.عاطی با شما بود[/QUOTE

چيو توضيح دادمن حرفي نزدم كه عصباني بشه، 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

كرم اكتي پور نوروا و يه ادكلن خوب اخه از اين سايت صدف بيوتي خيلي تعريف ميكرد و ميگف همه چيش اصله

اکتی پور ک خیلی خوب من میزدم.گیاهیه جوش اصلا و اصلا نمیزنی، اما پوشانندگی قوی نیست

وای آمینا ۱دقیقه پیش اسمتو اوردم. خوبی؟ سلامتی؟؟؟؟

فیدات من دیدم تعداد صفحه ها زیاده همینطور مستقیم اومدم سلام دادم نخوندم دیگه چ کنم حلال زاده ام....😆

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
حالا برم ی سر ببینم هستن یانه ممنون عزیزم 

خواهش عزیزم

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
باشگاه هم میتونی بری، پیاده روی، رقص و...

باشگاه و دوست دارم برم،پیاده روی هفته ای سه بارمیرم ،تابستونا هرشب میرفتم خیلی خوب بود 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
اکتی پور ک خیلی خوب من میزدم.گیاهیه جوش اصلا و اصلا نمیزنی، اما پوشانندگی قوی نیست

ميدونم استفاده ميكنم اين سايته تخفيف زده ١٥درصد ارسالم رايگانه😃😋😋

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
[QUOTE=46909419]خواننده جان چندتا تاپیک قبل رو بخون.عاطی با شما بود[/QUOTE چيو توضيح دادمن حرفي نزد ...

خواننده جون ما ی چیزی گفتیم ،عاطی ی چیزی گفت، اشکال نداره.از هم ناراحت نباشید اررزش نداره.شاید اصلا دیگه توی تاپیک مشترکی همدیگه رو ندیدین ولی خب ازهم دیگه ناراحت نباشید