نه عزیزم اون چند ماه پیش بود با دوستام، حدود 2 ماه بود برنامش
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره گذاشتم تو علاقه مندیام چند بار میخواستم بیام کامنت بذارم یادم رفت
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
من بحثي نكردم ، به خاطر توهينشون به شخصيتم بايد جوابگو باشن، اگر اشتباهو كم كاري بوده از بي دقت ...
خواننده جان اونم واقعا منطور نداشت.بعدشم ما ی چندتا پست از هم میخونیم.شاید لحنش تند نبود. ناراحت شد شاید از اینکه میگفت من زنم ولی همگی میگفتیم نه. وگرنه همه دوستیم باهم
حیف شد ،الان رژیمم نمیدونم چرا استپ شدم چیزیم نمیخورم کلا دور غذاهای نشاسته دارو خط کشیدم اما وزنم پ ...
اون دوستام همیشه اونجا برنامه دارن، من تابستون رفتم پیششون فکر میکنم الانم هستن ولی صبحای زود
تو مشهد دوستام برنامه ورزش تو پارک داشتن تابستون رفتم پیششون کلاس برگزار کردیم