2777
2789
اوووووخی نه.شوخی میکنن. کجایی هستی؟

نه شوخي نميكنم من، تهمت نميزنم كه تو اطلاعات كاربري خودتون نوشتين مرد درسته يا نه A.T

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا؟ من اصلا نمیرم اطلاعات کاربری ببینم

بله واقعا ، به گفته صريح خودشون نوشتن مرد ، يا ايها المسلمون

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

خاک ب سرم منم عکس خودمو گذاشتم

خدا نكنه يه ثانيه گذاشتي اونم با حجاب

آفرین خواننده جون.چ زبلی....

نه بابا چيز پيچيده اي نبود كه، گفتم معرفي كن چيزي نگفت يه نگاه كردم اطلاعات ، الان همه اينجا دارن ميگن زنيم بعد زن بگه مردم عجيبه ايا چند قلو زاييدي a.t

خیلی ناراحت شدم‌...دیگه عکس نمیزارم.

اینجا خواننده خاموش هم زیاد داره واقعا اشتباهه عکس گذاشتن حالا عکس مردباشه اشکال نداره اما عکس خانم ودختر اشتباهه بزاری

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
نه بابا چيز پيچيده اي نبود كه، گفتم معرفي كن چيزي نگفت يه نگاه كردم اطلاعات ، الان همه اينجا دارن مي ...

اره والا

راجب نی نی اصلا سوالی پیش نیومد ک بپرسه این ۶ماه ی تاپیک نزد

نه بابا چيز پيچيده اي نبود كه، گفتم معرفي كن چيزي نگفت يه نگاه كردم اطلاعات ، الان همه اينجا دارن مي ...

یکی مثل جوانمرد که واقعا باشخصیته تو تاپیک های زنانه نمیره یکی ام مثل این که با پرویی کامل میاد میگه زایمان کردم. ان شاالله پریودهم بشی.

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍