2777
2789
🙏 وااای مرسی... ب من میاد چندی باشم؟

70 تا 73

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت میاد هم سن خودم باشی.من ۷۰ام

اخه دوماد ک میگی ۱سال از من کوچیکتر. بعدش ب من همش میگه تو خیلی بیشتر میخوری،من اینقدددد اعتماد ب نفس داشتم.اصلا بین دوستام معروف بودم،ولی از وقتی با این دوس شدم.همش میگه بقیه خوشگل ترن.مثلا ی دختر ببینم بگم این خوشگل تر یا من.هیچ وقت تا الان نگفت تو.میگه توام خوبی،ولی اونم خیلی خوشگل....

اره ۷۰

عکس شوهرتم بذار 😀

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
اخه دوماد ک میگی ۱سال از من کوچیکتر. بعدش ب من همش میگه تو خیلی بیشتر میخوری،من اینقدددد اعتماد ب نف ...

وا،عجب آدمیه ها.منم با خودم میگم سمانه به این خوشگلی چرا همش میگه اعتماد بنفس ندارم نگو تحت تاثیر حرفای اونی.به به 😠😠😠

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
دوس پسرم.میترسم عکسشو بزارم. خودش خوب،خیلی خوب..

دوس پسر که ترس ندااااووووررهههه

وا،عجب آدمیه ها.منم با خودم میگم سمانه به این خوشگلی چرا همش میگه اعتماد بنفس ندارم نگو تحت تاثیر حر ...

اره وگرنه چرا باید بیام خودمو مقایسه کنم با دختر مردم.میگم نکنه من زشتم،اومدم ازتون پرسیدم

اره وگرنه چرا باید بیام خودمو مقایسه کنم با دختر مردم.میگم نکنه من زشتم،اومدم ازتون پرسیدم

به جون دخترم مونا خیلی قشنگی خیلی نازی.الان باور کردی؟قسم خوردم بجون مونا.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته