بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سنش که بیشتر از توٸه،کلی هم مالونده.تو سفیدی گونه داری.لب وبینیت نازه.عمرا از تو بهتر باشه خیالت راح ...
نابود کردی بیچاره رو 😂
عذر میخوام آمار مالوندش رو چطور تشخیص دادی؟
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
ب خدا تو این عکس ک گذاشتم من اصلا انچنان آرایش ندارم تازه ابروهامم در اومده.گذاشتم پر بشه...
بینیتو بانمک عمل كردي
تبارک الله 👌
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
از عکس مگه مشخص نبود؟صورتش عین لامپ کم مصرفا برق میزد😆
کرمش براق بود، من میترسم راجع بهش بگم استارتر آخر بگه من اون بودم
هفته پیش رفتم ی دکتر دیگه ک دوباره عملش کنم.اصلا اعتماد ب نفسم افتضاح
چرا؟! خوبه که، تموم میشه 😮