2777
2789
عنوان

دعوای عجیب من با نامزد احمق و مریضم

8660 بازدید | 155 پست

نامزدم رفته بود یه شهر دیگه کاری داشت( تاپیک قبلم هست که بخاطر زنگ نزدن من دعوام کرد،،کلا چند روزیه دعوا میکنیم،،لطفا تاپیک قبلمو بخونید)

عصری برگشت اومد خونه ما

ما مهمون داشتیم عموم اینجا بود،،نامزدم دیگه دعوا نکرد و ظاهرا خوشحال بود احوال پرسی کرد و ... 

من از بچگی خیلی با عموم صمیمی و راحتم خیلی رابطمون اوکیه بگو بخند بغل بوس

اومدیم شام بخوریم،،من نشستم کنار عموم

قبل از شروع غذا عموم با شوخی از صورتم گاز میگرفت بغل و بوسم میکرد قلقلکم میداد( از بچگی تا الان عموم عادت به اینکارا داره)

نامزدم اخم کرده بود چپ چپ نگام میکرد😐اشاره کرد به کنار خودش یعنی پاشم برم کنارش بشینم

منم نرفتم چون ترسیدم عموم ناراحت بشه

سر سفره بلند شد گفت لباس بپوش بیا دم در کارت دارم،،مادرپدرم عموم همه میگفتن کجا میری بمون شام بخور بعدا میرید هر کاری داشتید ولی نامزد احمقم حرف هیچکسو محل نمیداد

رفتم از وقتی سوار ماشین شدم تا پیدا شم دعوا😭

از قبل بخاطر زنگ نزدنم ناراحت بود شروع کرد از اول هر چیز بی ربط و با ربطی رو قاطی کرد بحث و داد و هوار و دعوا😭😭😭دعوا بخاطر چیزای الکی و مسخره😭

به عموم فحش میداد😐😐😐😐گفت عموت یبار دیگه نزدیکت بشه خون راه میندازم😳😳😐😐😐

شما بگین از دستش چیکار کنم😭😭😭

شوهر شمام اگه عموتون اینکارو کنه دعوا میکنه؟؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا عمو دایی های ما اینجوری نیستن همیشه سرسنگین 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اخه عمو و عمه دایی و خاله فامیلن؟؟؟ اصلا ادمن؟؟؟؟؟ ک بخاطرشون با نامزدت دعوا کنی یا بحث درست کنی اعصابت خراب کنی؟؟؟؟؟ همون عمووو زنش بهش بگ نیاد خونه ی بابای تو،، دیگ نمیاد

اونوقت تووووو داری میرینی ب زندگیت بخاطر عنو 🤕

نه بهش زنگ میزنی نه کنارش می شینی دلش به چی تو خوش باشه 

عمو محرم درست ته در حد بوس و بغل و گاززززززر😑😑😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻