2777
2789
عنوان

رنگ مو ...

407 بازدید | 35 پست

خانوما سلام

شما چند وقت ی بار موهاتون رو رنگ میکنید ؟

دکلره؟؟؟

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دکلره یا رنگ فقط؟
خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار سال یبار

جدی؟

هر تابستون رنگ میکنم خوشم نمیاد دوباره دوروز بعدش میرم مشکی میکنم 

دوباره تابستون بعد همین اشه با همین کاسه کِی من درس عبرت میگیرم خدا داند

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
جدی؟

دکلره منظورم بود یه بار انجام دادم که مثل چی پشیمونم موهام داغون شد

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

منم فقط ی بار دکلره کردم

من یبار کلا دکلره کردم پشیمون شدم ...۲ماه یبار یمدت رنگ کردم چندتا موم سفید شد...ترسیدم فعلا رو اوردم ب حنا 😂😂😒

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

رنگ کردن باعث سفیدی مو میشه یعنی ؟

رنگ کردن باعث سفیدی مو میشه یعنی ؟

نمیدونم ولی من چون قبل سفید شدن موهام ی رنگ خیلی قوی گذاشتم حس کردم از اون شده

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

دو بار هایلایت کردم

یه بارش سوزنی بدون دکلره

یه بار آمبره با دکلره

تصمیمم ندارم تا 40 سال و اون حدودا نشدم کامل رنگ کنم

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
نمیدونم ولی من چون قبل سفید شدن موهام ی رنگ خیلی قوی گذاشتم حس کردم از اون شده

من تند تند رنگ میذارم گاهی هرماه ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز