2777
2789
عنوان

رنگ مو ...

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 35 پست

حنا رو موهاتون چ رنگی درمیاد 

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حنا سفیدا رو میگیره؟؟؟؟

نمیدونم ولی تقویت کرده موهامو ..بیشتر برای تقویت گذاشتم..البته ترکیبی از نخود و بابونه و سدر و پودر قهوه.تخم مرغ رسمی.مورد.وروغن بادام. قاطی میکنم ماهی دوبار میزارم تا عید..موهام میخوام حال بیاد

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
بچه ها منم یه ترکیب گیاهی بلدم قبلا یکی کاربرا گفته بود خیلی رنگش قشنگ و خوب در میاد

بگین لطفا

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حنا رو موهاتون چ رنگی درمیاد 

عزیزم پایه موهام عسلی بود..بعد گداشتن حنا و پودر قهوه شده موهام مسی رنگ تو نور خیلی قشنگ میشه.راضیم

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
عزیزم پایه موهام عسلی بود..بعد گداشتن حنا و پودر قهوه شده موهام مسی رنگ تو نور خیلی قشنگ میشه.راضیم

میشه مقدار مواد  و دستور تهیه و استفاده اش و مدت زمانی ک بذاریم بمونه رو بگین لطفا مرسی

عزیزم پودر کاکائو با یکم چای خشک با روغن زیتون و چندتا زرده تخم مرغ و اکسیدان یه رنگ خرمایی و قشنگی ...

چ مدت بمونه رو سر خانومی؟

میشه مقدار مواد  و دستور تهیه و استفاده اش و مدت زمانی ک بذاریم بمونه رو بگین لطفا مرسی

عطاری از همه مواد ک گفتم ی بسته ۱۰۰گرمی داد بجز حنا..حنا رو ی کیسه کوچیک ها ک اماده میفروشن خریدم.بعد گفت همه رو خشک باهم قاطی کن.هر وقت خواستی ی مقدار با ابجوش قاطی کن و جای گرم بزار یساعت .ی تخم مرغم توش بشکن

عطاری از همه مواد ک گفتم ی بسته ۱۰۰گرمی داد بجز حنا..حنا رو ی کیسه کوچیک ها ک اماده میفروشن خریدم.بع ...

یه ساعت رو سر بمونه بعد بشورم ؟

بعد ک گذاشتی بزار حدود کم کمش ۳ساعت روسرش بمونه.. بعد بشور..دوباره ۲هفته بعد تکرار کن اینکارو. 

بعد ک گذاشتی بزار حدود کم کمش ۳ساعت روسرش بمونه.. بعد بشور..دوباره ۲هفته بعد تکرار کن اینکارو. 

مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز