2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان انسانی هستیموفق باشی خانم وکیل اینده تجربیم خیلی سخته دهم یازدهمش

همچنین تو هم موفق باشی رفیق

آره بابا هر رشته سختیای خودشو داره قوی باش فقط تا بتونی از پیش بر بیای تو مطمئنا میتونی:)

اره گنگ و یجوریه دیگه داشتم لفت میدادم از دنیا

وقتی 16سالم بود خیالپردازی رو با اهنگ گوش دادم 😅

با هر اهنگ ی زندگی خیالی برا خودم میساختم 

کم کم معتادش شدم و ارتباطم سال به سال با واقعیت قطع شد و من همش در حال رویابافی بودم 😔

کم کم تو رفتارم مشخص شد با ادمایی که تصور میکردم حرف میزدم میخندیدم دعوا میکردم انتقام میگرفتم 😭😭😭😭😭

همش حس میکردم همه دارن نگام میکنن تو رویا هام ☺

الان جوری شده تا میام درس بخونم حس میکنم ادمای تخیلاتم به من نگاه میکنن میدونم عادته ولی بعد یهو تو نقش میرم و باهاشون حرف میزنم😰

خیلی بی اراده ام میخوام دیگه جدی فضای مجازیو کنار بزارم

وقتی 16سالم بود خیالپردازی رو با اهنگ گوش دادم 😅

با هر اهنگ ی زندگی خیالی برا خودم میساختم 

کم کم معتادش شدم و ارتباطم سال به سال با واقعیت قطع شد و من همش در حال رویابافی بودم 😔

کم کم تو رفتارم مشخص شد با ادمایی که تصور میکردم حرف میزدم میخندیدم دعوا میکردم انتقام میگرفتم 😭😭😭😭😭

همش حس میکردم همه دارن نگام میکنن تو رویا هام ☺

الان جوری شده تا میام درس بخونم حس میکنم ادمای تخیلاتم به من نگاه میکنن میدونم عادته ولی بعد یهو تو نقش میرم و باهاشون حرف میزنم😰

وقتی 16سالم بود خیالپردازی رو با اهنگ گوش دادم 😅با هر اهنگ ی زندگی خیالی برا خودم میساختم کم کم معت ...

شوخی میکنی؟

این منممممم 

اهنگ میزارم راه میرم تو یه فضای دیگم انگار

کلا ارتباطم با دنیای واقعی قطعه نمیتونم پررو باشم گاهیی خجالت میکشم برم بیرون یا مغازه

الانم میشینم درس بخونم میرم تو فکر ساعتها با خودم حرف میزنم و تو خیالم 

میخوام یکاری کنم یا تصمیمی بگیرم انگار هزار نفر دارن منو میبینن خجالت میکشم یا انجام نمیدم یا احساس راحتی ندارم

راه حلی نداری الان؟

من بنظرم بریم بیرون قدم بزنیم یا حتی بریم پشت بومی حیاطی چیزی خیلی خوب باشه

وااای باورم نمیشه عین منی

شوخی میکنی؟این منممممم اهنگ میزارم راه میرم تو یه فضای دیگم انگارکلا ارتباطم با دنیای واقعی قطعه نمی ...

سرچ کن خیالپردازی ناسازگار 

بخون ببین اگ داری فقط برو روانپزشک همه عمرتو میگیره و پوچی میرسی

شوخی میکنی؟این منممممم اهنگ میزارم راه میرم تو یه فضای دیگم انگارکلا ارتباطم با دنیای واقعی قطعه نمی ...

میخوام یکاری کنم یا تصمیمی بگیرم انگار هزار نفر دارن منو میبینن خجالت میکشم یا انجام نمیدم یا احساس راحتی ندارم

وای تو هم منو توصیف کردی منم این خط بالایی رو دارم ادمای تخیلی حس میکنم دارن نگام میکنن خجالت میکشم لباسمو حتی عوض کنم

تو تاریکی راحت ترم انگار

میخوام یکاری کنم یا تصمیمی بگیرم انگار هزار نفر دارن منو میبینن خجالت میکشم یا انجام نمیدم یا احساس ...

وااای تاریکیو گفتی 

من همیشه همه جارو خاموش میکنم 

روزا دلم میخواد برم تو هوای ازاد حس میکنم همه به من زل زدن

وااای تاریکیو گفتی من همیشه همه جارو خاموش میکنم روزا دلم میخواد برم تو هوای ازاد حس میکنم همه به من ...

وای منم 

بعضی وقتا جاهای مختلفو مثل دیوار رو دست میزنم تا بفهمم واقعیت اینه

یا مثلا هی میگم هیچ کس اینجا نیست

وای دارم میترسم همزادم هستی😂😂