2777
2789
عنوان

همسایم🤯

173 بازدید | 14 پست

یه خانم همسن خودمه(خودم فکر میکردم بزرگتره تا سنشو گفت)

این خانم از بالکنش نگاه حیاطمون میکنه و وقتی منو دید صدا می زنه بیا بریم بیرون دور بزنیم...

یه بار باهاش به اصرار دخترم رفتم یکریز حرف میزد 

سه ساعت تمام که باهم بودیم این حرف پشت حرف میگفت 😐

از طلاق آبجیش و غیبت همسایه ها و...

خلاصه شوهرم که اومد خونه براش تعریف کردیم که همین پارک خونه رفتیم و قدم زدیم و نشستیم و 

دیدم شوهرم خیلی ناراحت شد

چرا باهاش رفتی و فلان

این آدم نرمال نیست..

بهونه بیار اینبار نرو دیگه.

خوشم نمیاد ارتباط با همسایه رو.

نهایت در حد همون سلام و احوالپرسی معمولی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو این خانمه به شوهرم زنگ میزد و پیله میشده

پشت سرم غیبتمو میکرده که نمیاد آشپزی نمیکنه

شوهرم قبلا به من گفته بود که خانم همسایه گفته من برات غذا میارم هر وقت تنها بودی زنگ بزن

من ساده فکر میکردم واقعا منظوری نداره

نگو این خانمه به شوهرم زنگ میزد و پیله میشدهپشت سرم غیبتمو میکرده که نمیاد آشپزی نمیکنهشوهرم قبلا به ...

وای چه وقیح🤐🤐🤐.

شماره شوهرتو از کجا اورده؟ شوهرت چرا باهاش همکلام شده و این غذا پختن و اینا رو بهش گفته؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
این خانمه حتی یه بار به شوهرم زنگ زده درد و دل کرده که شوهرم بهم نمیرسه و فلانشوهر منم گفته از نظر خ ...

حالا اون نخ داده شوهرت چرا سر نخ رو گرفته ول نمیکنه ؟

حالا اون نخ داده شوهرت چرا سر نخ رو گرفته ول نمیکنه ؟

دوستش گفته بزار دستش بندازیم

البته شوهر من دیگه جوابشو نداده و اون دفه که گفته بیا منو ببین از آرایشگاه اومدم تلفنو قط میکنه روش میگه گفتم دیگه زنگ نزن

وای چه وقیح🤐🤐🤐.شماره شوهرتو از کجا اورده؟ شوهرت چرا باهاش همکلام شده و این غذا پختن و اینا رو بهش ...

این فکر کرده منظوری نداره

گفته شمارتو از گوشی شوهرم برداشتم

کاری داشتی تنها بکدی بهم بگو بات غذا میارم

گفته به شوهرم نگو

شوهرمن نگاشم نمیکنه 

پیاماشو نشونم داد بلاکش کرده

همون دو سه روزه می فهمه این از اوناست

دوستش گفته بزار دستش بندازیمالبته شوهر من دیگه جوابشو نداده و اون دفه که گفته بیا منو ببین از آرایشگ ...

نمیخاک بد بینت کنما.

اما حرف شوهرتم به این راحتی قبول نکن.

احساس میکنم سر و سری بین ابن دوتاست حواست. جنع کن، رابطتو با اون خانم قطع کن،  توضیح هم نده دیگه بهش که چرا و چیشد؟  شوهرتم بپا ، زیر نظرش داشته باش

نمیخاک بد بینت کنما.اما حرف شوهرتم به این راحتی قبول نکن.احساس میکنم سر و سری بین ابن دوتاست حواست. ...

شوهرم همه چی رو همون اول گفته بود

از زنهای بد کار و آرایش غلیظ اینا متنفره

کلا با خانمها به غیر ضرورت همصحبت نمیشه

این پیله کرده بود عوضی

بغیر اونی که از آرایشگاه برگشتم بیا ببین

من تو این شهر گم میام و بیشتر شوهرم چون سرکارش اینجاست تنهاست

سر کار من تا این شهر یه ساعته و محل زندگی اصلیمون محل کار منه

شوهرم همه چی رو همون اول گفته بوداز زنهای بد کار و آرایش غلیظ اینا متنفرهکلا با خانمها به غیر ضرورت ...

با این خانم قطع رابطه کن عزیزم‌.

این خانم کج میره، هدفش هم از دوستی با تو، نزدیک شدن به شوهرته.

ازین هرزه ها کم نیستن تو جامعه