2777
2789
عنوان

مگه میشه 6 سال زندگیمو فراموش کنم

190 بازدید | 17 پست

دلم گرفته دلم آتیشه

مجبور شدم زندگیمو ول کنم شوهرم چندبار خیانت کرد وبخشیدم و بازم اخرین بار خیانت کرد

فهمیدم ی خانمی و سوار کرده ازش شماره گرفته

دیگه نتونستم بخدا ک نتونستم بمونم و تحمل کنم

وجمع کردم و رفتم خونه اقام مهریمم گذاشتم اجرا و ادامه ماجرا

همش میگم تقصیرمنه بازم بهم خیانت کرد ازبس بهش شک میکردم وگیرمیدادم دست خودمم نبود چندبار خیانت دیدم دست خودم نبود ک شک نکنم 

خودم ۲۳ سالمه بخدا ک از خوشکلی چیزی کم نداشتم

ی پسر ۵ ساله دارم

ک شوهرمم برده پیشش یک ماهه ندیدمش

دلتنگم حتی دلتنگ شوهر عوضیمم چون خوبی زیاد هم داشت و زندگی خوبی داشتیم تنها مشکلم خیانتش بود

دلتنگ خونمم دلتنگ بچم

حتی دلتنگ روزایی ک باهم میرفتیم مهمونی و خونه پدرشوهر و همه جا

دلتنگ کوچیکترین چیزا شدم که قبلا اصلا این چیزا به چشم نمیومد

چقدر تازه نشستم اشک ریختم انگار قلبم میخواد از جا کنده بشه 

حاظرم اگ بهم حق طلاق بده و تعهد بده و واقعا پشیمونیشو ببینم بازم بهش فرصت بدم

اما فعلا ک تهدید و فحش و فحش کشی راه انداخته چون فکر نمیکرد برم واقعا مهریمو بزارم اجرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچمم پیش پدرومادرشوهرمه

شوهرمم همونجاس خونه و ول کرده

به بچه خیلی میرسن وهواشو دارن از این لحاظ مطمئنم

شوهرم برامن شوهر خوبی نبود برا بچه پدر خوبیه

از طرفی پدرم راضی نمیشه بچمو بحضانتشو بگیرم هم اینکه خودشون تحمل فضولیاشو ندارن هم اینکه شوهرم خیلی اذیت خواهد کرد

و میگه آیندت خراب میشه و دست و بال شوهرت آزادتر

اماباینحال اگ شوهرم بچه و بیاره بده باجون و دل میپذیرمش اما اگه نه میخوام پافشاری کنم برااینکه ۳ روز اخر هفته پیشم باشه بچم

استارتر آدمی که اینقد هول و‌بی شخصیته که با وجود اینکه زن داره ب یکی دیگه شماره میده 

باید بندازیش بیرون از زندگیت 

نه اینکه دلتنمش بشی انگل ر‌و

بوی نم بارون 😍🌧️☔
حرف شوهرت چیه؟پشیمون نیست؟‌

میگه خیانت نکردم تو شکاکی

اما من ب خانمه زنگ زدم خانمه بهم گفت شوهرت ازم شماره خواسته

خب صدرصد مطمئن بودم از خیانتش

فعلا ک پیشمون نیست خیلی تهدید و فحش کشی راه انداخته چون فک میکرد مثل همیشه میرم قهر و برمیگردم ونمیرسه ب دادگاه

از طرفی ماشینشم توقیف کردم بدتر شده

البته فقط توقیف سیستمی فعلا ماشینو نبردم پارکینگ وخیلی دو دلم از اینکه ادرس خونه و بدم میرن ماشینو کلانتری میارن 

اما دو دلم نمیدونم اینکاروکنم یانه و فعلا صبرکنم 

خوب کردی یکم دیگه صبوری کن تا اینجا که رفتی ...

مشکل ماشینشم هست

ماشینشو توقیف سیستمی شد بخاطر مهریم

از طرفی خود شوهرم ماشینو فروخت ب مادرش چند هفته پیش

و اما بنام شوهرم مونده بود

وشوهرم رفت ماشین جدید خرید 

ماشین جدیدو بنامش نزده بود اما ماشینی ک فروخته بود ب مادرش هنوز بنامش بود وتونستم این ماشینی ک فروخته ب مادرش و توقیف سیستمی کنم

ومادرش دیونه شد وقتی فهمید

از طرفی میتونم ادرس خونه و بدم وحکم توقیف فیزیکی بگیرم میرن از توخونه ماشین و باجرثقیل میبرن پارکینگ نمیدونم اینکارو کنم یانه

اینم بگم ک همین مادرشوهرمم وقتی بهش مشکل پسرشو گفتم اتیش بیار معرکه شد و چقدر بهم توهین کرد و حق و ب پسرش داد

استارتر آدمی که اینقد هول و‌بی شخصیته که با وجود اینکه زن داره ب یکی دیگه شماره میده باید بندازیش بی ...

اخه از کجا معلوم بازم بتونم ازدواج کنم ،😭😔من عادت کردم ب زندگی متاهلی ومستقلی خیلی سخته زندگی باخونه اقام بااینکه فقط پدرومادرم هستن و یه خونه بزرگ ویلایی

ولی بازم خونه خودم نمیشه😭😭

چی بگم نمیدونم راه درست چیه

استارتر این آدم بی تعهد رو بنداز بیرون از زندگیت 😡😡

عقلمم همینو میگه اما دلم داره خودشو آتیش میزنه از داغ دوری زندگیم و پسرم وخونم😭وحتی همین شوهر عوضیم الانم خونه خالی مونده براش فکر اینکه الان غلطی هم کنه وخونه خالیه بدتر آتیش میگیرم