bhvftedg مدیر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 530 عنوان زشت بودن | مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 81 پست راه حل بدین ترخدا واقعیته من قبول میکنم شوهرم ایراد ازم میگیره از اندام بیشتر وواقعا خوب نیستم خیلی خوردم کرد مطمئنم طلاق داریم بگین چیکار کنم بعد از طلاقمم دگ هیچوقت ازدواج نمیکنم کمکم کنین 1403/06/24 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیرمهدیشون عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2077 قیمتش چقدره؟ کجا میتونم بگیرم . شوهرم داره ولی میگه دیگه نمیخوام بخورم فرق داره گینر هست وی هست هر کدوم یه خاصیت دارهخودم آنلاین از داروخونه میگیرم بگردی زیاد هست تو خود سایت کاله هم دارو خونه های معتبر که سایت دارن رو معرفی کرده هیچ خبری نیست ...😉
خبچیبذارم عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1809 چه ورزشی شما بلدی؟ عزیزم بهتره بری باشگاه و زیر نظر مربی و با دستگاه ورزش کنی اما تو خونه م میشه ورزشایی مثله شنا سوئدی، پرس سینه و.. همه جواب میدنمیتونی از این اپلیکیشن های ورزشی دانلود کنی توضیح حرکات تو اونا هست و باهاشون منظم ورزش کنی ✨🌝Miracle
shirinbayaniuu عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 416 قشنگ هر چی عیب داره نداره بزن تو روش تو هم مگه خودش یوزارسیوه روز اول کور بود الآنم مهرت رو میگیری ا ... مهریه دروغه بخدا یه چیزی کردن تو مغز ملت میگن مهریه چند ماه یه سکه سالی یه سکه ادم نگیره سنگین تره