2777
2789
عنوان

افسردگی لعنتی

119 بازدید | 16 پست

احساس دلشکستگی و ناامیدی... گاهی یا دوره ای میاد سراغم. انگار منتظر ی تلنگره... 🥺

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین 

اکشف کربی به حق اخیک الحسین 😪😪

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ورزش ضد افسردگیه گلم

اگه باشگاه نمیتونی،توی خونه و با برنامه های بازار هم میتونی ورزش کنی

روحیه و اعتماد به نفست رو میبره بالا

در کل روزتو میسازه💖

نماز و دعای روزانه ،یادداشت جملات تاکیدی مثبت و تکرارشون هم عالیه

ورزش ضد افسردگیه گلماگه باشگاه نمیتونی،توی خونه و با برنامه های بازار هم میتونی ورزش کنیروحیه و اعتم ...

ممنونم عزیزم 

ولی گاهی هیچی اثر نمیده. البته واقعا باید ادم خودش کمک خودش کنه وگرنه هیچ احدی به دادش نمیرسه

دقیفا خود آدم بهتر از هرکسی میتونه به خودش کمک کنه.

نماز اول وقت هم بهش اضافه کن.. جمله های تاکیدی رو توی آینه یا روی آب بخون و بخور یا صورتت رو بشور

ورزش هم چون به آدم اعتماد به نفس میده افسردگی رو ار بین میبره

امیدوارم حالت عالی بشه💪💖

دقیفا خود آدم بهتر از هرکسی میتونه به خودش کمک کنه.نماز اول وقت هم بهش اضافه کن.. جمله های تاکیدی رو ...

ممنون عزیزم ان شاءالله 

دلت شاد ⚘⚘⚘

تنها راه رسیدن به آرامش تقویت معنویته،وقتی که حس می کنیم خدایی هست روزنه ی امیدی تو دلمون پیدا میشه.اما وقتی حس کنیم خدایی وجود نداره،به پوچی می رسیم.

درباره خدا فقط میتونم اینو بگم:خداوند عشق،نور و زیبایی است💚☀️🌹دنبال پازل گمشده درونمم🧩مسیر جاده رو در پیش گرفتم،گاهی جاده روشنه و گاهی تاریک،اما میدونم تنها نیستم و انتهای جاده میرسه به نور🛣️همیشه سبز صدام کن🌱اسم دخترم رو نفس گذاشتیم تا بدونه که نفسمون به نفسش بنده و شادیش فقط شادیش (نه موفقیتش)هدف والای من و پدرشه🐥عاشق هنرم🎨اول به خودمون حس ارزشمندی بدیم و با خودمون مهربون باشیم و بعد به آدما این حس ارزشمندی رو منتقل کنیم و و باهاشون مهربون باشیم چون هر کسی در درونش در حال جنگ با خود هستش😘
تنها راه رسیدن به آرامش تقویت معنویته،وقتی که حس می کنیم خدایی هست روزنه ی امیدی تو دلمون پیدا میشه. ...

بله درسته 

ولی گاهی این غم نمیره. نمیدونم چرا. من اهل نماز هستم

بله درسته  ولی گاهی این غم نمیره. نمیدونم چرا. من اهل نماز هستم.

چون رنج ذات زندگی هست،و هر کسی درون خودش از یه چیزی رنج میبره،هنرمند اونیه که بتونه این رنج رو مدیریت کنه.

درباره خدا فقط میتونم اینو بگم:خداوند عشق،نور و زیبایی است💚☀️🌹دنبال پازل گمشده درونمم🧩مسیر جاده رو در پیش گرفتم،گاهی جاده روشنه و گاهی تاریک،اما میدونم تنها نیستم و انتهای جاده میرسه به نور🛣️همیشه سبز صدام کن🌱اسم دخترم رو نفس گذاشتیم تا بدونه که نفسمون به نفسش بنده و شادیش فقط شادیش (نه موفقیتش)هدف والای من و پدرشه🐥عاشق هنرم🎨اول به خودمون حس ارزشمندی بدیم و با خودمون مهربون باشیم و بعد به آدما این حس ارزشمندی رو منتقل کنیم و و باهاشون مهربون باشیم چون هر کسی در درونش در حال جنگ با خود هستش😘

من نمی‌دونم علت این غم که میگین چیه؟اما شما تمام راه هایی که باعث میشه این غم کم بشه رو انجام دادین و بعد به این نتیجه رسیدید که نا امید بشین؟

من خودم افسردگی رو با تمام وجودم لمس کردم،اما در نهایت به این نتیجه رسیدم فقط خود آدم می‌تونه به خودش کمک کنه،چون خداوند خودش قسم جلاله خورده که قطع میکنم امید بنده ای رو که به غیر از من امید بسته.