2777
2789

عزیزم زود نزن بیبی باید یک هفته بعد از موعد پریود باشه بعدشم شاید دیرتر آزاد شده و دیرتر لانه گزینی کرده منم منتظرم چند روز بگذره بعد بزنم آزمایش خون بهترم هست

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زود نزن بیبی باید یک هفته بعد از موعد پریود باشه بعدشم شاید دیرتر آزاد شده و دیرتر لانه گزینی ...

مرسی عزیزم آره اینجوری بهتره من الان ۱۶ آزاد سازیم دکتر ۱۵ تا شیاف پرژسترون داد گفت بعد آخریش تست بده حالا دو تا دیگه شیاف دارم بعدش تست میدم ولی روز ۱۴ بی بی منفی بود اما توکل به خدا انشاالله هر دو باردار باشیم

مرسی عزیزم آره اینجوری بهتره من الان ۱۶ آزاد سازیم دکتر ۱۵ تا شیاف پرژسترون داد گفت بعد آخریش تست بد ...

انشالله . هر چی قسمته 😘

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

خواهر قشنگمممم

باردار شدی بسلامتی😍🥰

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊