2777
2789
عنوان

کیا بدون هیچ تشریفاتی ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 37 پست

چقدر میفهممت، منم 20 ساله ازدواج کردم، موقع ازدواج ما وضع مالی خونواده همسرم افتضاح بود همسرم هم دانشجو بود، ولی خب چند سال قبل از ازدواج ما یک زمین گرون قیمت را به برادر شوهر بزرگترم داده بودن برای شروع کارش، ولی موقع ازدواج ما وضعشون طوری خراب بود که یک ریال خرج نکردن من پول تو جیبی به شوهرم میدادم حتی پول به خونواده همسرم قرض دادم که البته هیچ وقت پس ندادن، خلاصه بگم اگر پولی هم داشتن خرج برادر شوهر کوچکتر میکردن چون اون بلد بود چطوری ازشون با دعوا پول بگیره ولی شوهر من مظلوم بود و هیچی نمیگفت اونا هم به روی خودشون نمیاوردن،دارین میبینین که در این اوضاع اقتصادی بدون پشتوانه واقعا زندگی سخته و به جایی نمیرسه، خلاصه هنوز مستاجریم، همین دو سال پیش هم یک زمینه ارثیه 8 میلیاردی به پدر شوهرم رسید و طبق معمول برادر شوهر کوچکترم با دعوا اونو به اسم خودش کرد و سر شوهر من طبق معمول بی کلاه موند، شوهرم هم زبون نداره بلد نیست حقش را بگیره چند ماه هم دعوا کردم اوقات تلخی کردم با خونواده همسرم قهر کردم ولی فایده نداشت مجبور شدم به خاطر بچه هام خودم را به خریت بزنم، خلاصه باید در ازدواج شانس داشته باشی و بس، من اون وقت خواستگار کارخانه دار و دندانپزشک را رد کرده بودم

آلان با خانواده اش کلا قطع رابطه هستین؟ حرفی ندارن؟ بچه رو از تو جوب پیدا کردن؟ چه بی رحم هستن خدایی ...

خونواده همسر منم شوهرم را از تو جوب پیدا کردن، نه موقع مشکلات اقتصادی کمک هستن نه موقع نیاز به کمک و همراهی، منم خستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 🥲برادرم گفت اگه شوهرت کار نمیکرد و یا معتاد بود یا ادمه بدی بود که از عمد اینکارو باهامون میکرد ...

عزیزم ی چی رو خواهرانه بگم 

زندگی بچه بازی نیست 

خانواده هم خیلی مهمه 

ولی ب شوهرت نگاه کن ب نظرت این آدم ارزش از خودگذشتگی رو داره؟؟بخدا بزرگتراهم خیلی بیشتر از ما تجربه دارن 

ب نظرم حالا ک شوهرت درک داره غرورشو میشکونه میاد معذرت خواهی و اینا بهش فرصت بده طلاق واقعا آخرین راهه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

شوهرم خسیس نیستاینجوریم نیست که پول بده دستم خودش واسه خونه خریده میکنه خودش چیزایی که بخوام میگیره ...

پس انداز واقعا سخته الان همین ک میشه گذران زندگی کرد خیلیه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

چقدر میفهممت، منم 20 ساله ازدواج کردم، موقع ازدواج ما وضع مالی خونواده همسرم افتضاح بود همسرم هم دان ...

الهی بگردمم 🥺🥺🥺

دقیقا اوضاع منم همینه و شوهرم بی نهایت مهربونه و مظلوم. 

البته شوهر من با خانواده ش یهر میکنه ولی نمیتونه دعوا بگیره و حقشو بگیره. 

که البته دعوا هم کار خوبی نیست 

پس انداز واقعا سخته الان همین ک میشه گذران زندگی کرد خیلیه

اره 

باید تو مجردی جمع کرد. 

که حداقل شرایط تشکیل زندگی رو داشته باشه ادم. 

من خودم تازه فارق التحصیل شده بودم و الان یه ساله سر کار میرم 

ولی همسرم که ۳۱ سالشه باید عقل میداشت و تو این سالها یه پولی پس انداز کنه که حداقل پول رهن خونه و یه عروسیه کوچیک گرفتن داشته باشه نه که هر چی کار کنه بده به خانواده ش

آلان با خانواده اش کلا قطع رابطه هستین؟ حرفی ندارن؟ بچه رو از تو جوب پیدا کردن؟ چه بی رحم هستن خدایی ...

اره 

دو تا بچه دارن کلا 

شوهر من بچه اوله 

دو تا پسراشونو در عرض سه ماه زن دادن. 

برا جاریمم هیچ خرجی نکردن. 

اونا همچنان بعد از دو سال و خورده ای عقدن و هنوز نرفتن سر زندگیشون 

به اونا هم گفتن نمیتونیم براتون عروسی بگیریم و برید مستاجری .  در حالی که هفت هشت تا خونه  دارن 

اونا هیچی نگفتن و قبول کردن 

ولی شوهر من اعتراض کرد 

برا همین اونا قهر کردن 

ولی الان برا اونا میگن میخوان خونه بخرن و عروسی بگیرن تا حرص شوهر منو درارن. 

شوهرم میگه حس میکنم منو از پرورشگاه اوردن 

شوهرت که همه رو میدونسته چرا اومده جلو؟ چه دوره زمونه ای شده بخدا دیگه به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد آخ ...

شوهرم نمیدونسته باهاش اینکارو میکنن. 

شوهرم میگفت میدونستم مامان بابام با بقیه اینطورین ولی فکر نمیکردم با بچه شون هم اینکارو کنن