2777
2789

اینکه نه برات طلا بخرن نه عروسی بگیرن نه حتی یه دونه لباس،  و نه حتی یه دونه کالای جهیزیه در حالی که وضع مالیشونم خوبه و پدر مادر تو برای پسرشون کلی کادو و یه چمدون پر از لباس و جهیزیه ی کامل بدن و جشن عقد خوب بگیرن.

اینا واسه عروس حقارت محسوب نمیشه 🥲

پولاشونو میخان ببرن سر قبرشون ؟؟؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل از اونا نیست 

مشکل از شماست که با همچین خانواده ای وصلت کردین

مگه زیر گلوت تیغ گذاشتن؟ خب خودت قبول کردی 

باید تحقیق میکردی باید شرط شروط میزاشتی حالا هم دیر نیست به هم بزن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
مجبوری قبول کنی خفت و خواری رو؟؟؟

از اول که اومدن خواستگاری چه میدونستم اینجوریه 

نوشتن سه تا کالا با ما 

طلا 

عروسی فلان تایم 

بعد که عقد کردیم خرشون از پل رد شد زدن زیر همه چی. 

شوهرمم بدبخت با خانواده ش قطع رابطه ست و گفت برام جبران میکنه ولی فعلا که شیش ماه گذشته جبرانی نکرده 

الان چیکار کنم طلاق بگیرم بیوه شم ینی 🥲

از اول که اومدن خواستگاری چه میدونستم اینجوریه نوشتن سه تا کالا با ما طلا عروسی فلان تایم بعد که عقد ...

اين قطع رابطه فیلم پس اس عروسی کنین هرروز خونتونن دخالت های بیجا

....این کاربری تعلیق داعم است..

پولاشونو میخان ببرن سر قبرشون ؟؟؟

آخه چشم بازار رو کور کرده آدم خسیس هستن؟ خب ردشون کن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
عزیزم مشکل از اونا نیست مشکل از شماست که با همچین خانواده ای وصلت کردینمگه زیر گلوت تیغ گذاشتن؟ خب خ ...

خب سرم کلاه رفت. 

دروغ گفتن بهمون. 

میخواستم از همسرم جدا شم 

شوهرم پسر خوبیه ولی احمقه هر چی کار کرده داده به پدر مادرش. 

ولی همسرم جلو مادر پدرم گریه کرد اونا هم دلشون برا شوهرم سوخت که مادر پدرش اینقدر بی رحمن و مادر پدرم گفتن حق نداری جدا شی. 

مادر پدرم برام خونه اجاره کردن و کل وسایلشم برامون خریدن و شوهرمم قول داده جبران کنه ولی الان شیش ماهه سر زندگیمونیم فعلا که جبرانی نکرده ـ

دلم خیلی براش میسوزه ولی از یه طرف از اون موقع حس بدی دارم 

خیلی پسر مهربونیه و خودشم کلی گریه کرد از دست خانوادش. 

دلم میسوزه 

برای بعضی خانواده ها طلاق ننگه دور از جون استارتر میگن نمیری خوب طلا نخریدن ک نخریدن برو سر زندگیت 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

از اول که اومدن خواستگاری چه میدونستم اینجوریه نوشتن سه تا کالا با ما طلا عروسی فلان تایم بعد که عقد ...

اولا بیوه شدن به کسی میگن که همسر فوت کنه 

دوما زندگی با مردی که هیچ پشتوانه و خانواده ای نداره سخته کاش بیشتر تحقیق میکردی رفت و آمد می‌کردی 

خب حرف حسابشون چیه 

چرا نمیدن 

پسرشون چرا با خانواده قطع رابطه است؟ شاید لج کردن 

خواهری برادری بزرگتری چیزی نداره؟!

ولی واقعا سخته زندگی یه روز دو روز که نیست دو فردای دیگه بچه میاد 

وصتی دروغ میگن 

من از کجا بفهمم 

الان خوده شما یکی بیاد کلی ادا تنگا و مثبتا رو دراره پیش شما 

شیش هفت ماهم خود واقعیشو نشون نده و فیلم بازی کنه از کجا میخوای بفهمی کلاهبرداره ـ

الانم میتونم طلاق بگیرمو مهریمو بذارم اجرا که ضررهایی که خوردیم جبران شه ولی اونی که این وسط ضربه میخوره مادر پدرش که نیستن شوهره بدبختمه که خودشم سرش کلاه رفته.  منم سرشو کلاه بذارم دیگه بیچاره تو این دنیا به چه امیدی زندگی کنه