2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 54 پست

عزیزم از بچه مهم تر الان اینه که چرا همسرتون حرفش رو عوض کرده!! باید دلیلی باشه وگرنه روی باقی حرفاشون هم نمیشه حساب کرد، طبق صحبت های خودتون قبلش بچه میخواستن باعلم به این موضوع شما بله رو دادین برای تغییر نظرشون باید دلیل قانع کننده ای داشته باشند. 

ادم که نمیتونه برای چیزی که هنوز نیست و اتفاقی که نیفتاده هنوز زندگیش خراب کنه ازدواج دومشم هستشاید ...

من میگم به توافق برسن

صحبت کنن

بالاخره اگه شوهرش به هیچ وجه کوتاه نیومد، ایشون با این دید که قرار نیست هرگز بچه دار شه بره تو زندگی

نه بااین تفکر که شوهرم یه روزی تغییر میکنه.

تو حالت دوم بعدها چنان فشار روانی ای بهش تحمیل میشه که قید زندگیشو ممکنه بزنه.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از بچه مهم تر الان اینه که چرا همسرتون حرفش رو عوض کرده!! باید دلیلی باشه وگرنه روی باقی حرفاش ...

دلیلش رو بالاتر گفتم

شوهرم به شدت عاشق بچه است

تو خیابون با بچه های غریبه سریع دوست میشه و بازی میکنه

ولی کودکی پر رنجی باشه و پدر و مادرش حامیش نبودند و فکر میکنه خودشم نمیتونه پدر خوبی بشه و کلا میگه بچه اوردن خودخواهیه و زندگی پر از رنجه و به یچه ظلم میشه

من الان دارم از بیمارستان کودکان این تاپیک رو میخونم پسرم یکسال و نیمشه ویروس گرفته دختر بزرگم خونه خواهرمه 

عاشق هردوشون هستم پشیمون نیستم دیشب تا صبح بیدار  بودم و به نظرم این یک جور جلای روح وروان هست یعنی انسان در مقام مادر واقعا به خدا نزدیکتر میشه 

شوهرم راضی نبود راضیش کردم بچه داریم و الان هر دو عاشقانه مراقبشون هستیم با همه سختی‌ها بی نهایت عشق مادری شیرینه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من الان دارم از بیمارستان کودکان این تاپیک رو میخونم پسرم یکسال و نیمشه ویروس گرفته دختر بزرگم خونه ...

دقیقا همینه افرین

منم نظرم اینه

خدا بهت صبر زینب عطا کنه بحق لحظه اذان و پسر کوچولو هر چه سریعتر خوب بشه حالش الهی امین

منم همسرم با بچه مخالف بود میگف عمرا بچه دار شی زندگی بدون بچم میشه من خودم عاااشق بچم همین شوهرم که سفت و سخت میگف بچه نمیخوام خودش گف اقدام کنیم 

شاید بعد یه مدت نظرش عوض شه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
دلیلش رو بالاتر گفتمشوهرم به شدت عاشق بچه استتو خیابون با بچه های غریبه سریع دوست میشه و بازی میکنهو ...

پس چرا قبل از ازدواج این حرف هارو نزدن!؟  عزیزم ان شاالله برای یک زندگی همراه با ارامش و شادی حتما با همسرتون به مشاوره برید. 

دقیقا همینه افرینمنم نظرم اینهخدا بهت صبر زینب عطا کنه بحق لحظه اذان و پسر کوچولو هر چه سریعتر خوب ب ...

عزیزم ممنون از دعای خیرت 

تو این لحظه که ریپلایت رو خوندم چند ساعتی میشه پسرم به لطف دعای شما و نظر خداوند از بیمارستان مرخص ولی...

دلم بدجوری پیش اون طفل معصوم های گوشه تخت بیمارستان مونده انشاا...خدا همه مریض ها مخصوصا کوچولو های بیگناه رو نجات بده از درد و رنج تا بتونن راحت برگردن به خونه و فقط بخندن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم ممنون از دعای خیرت تو این لحظه که ریپلایت رو خوندم چند ساعتی میشه پسرم به لطف دعای شما و نظر خ ...

وای چقدر خوسحالم کردی عزیز دلم

خوشخبر باشی الهی تا همیشه

خدایا سکرت که گل پسرمون بهتر شده 

الهی خدا شفا بده همه کوچولو هامون رو 

الهی خدا نذر کنه به همشون