2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 54 پست
ولی من مادر شدن دوست دارم

خو همینو بهش بگو در ارامش اگه قبول نکرد برید پیش مشاور و اگه بازم قبول نکرد تصمیمتو بگیر به هرحال مرگ یک بار شیون هم یکبار تلاشتو بکن بگو باید جدی تر درموردش فکر کنم ازش فاصله بگیر شاید خدا خواستو شرایطتو قبول کرد 

ربطی نداره ولی چی بگم... باشه

ربطش رو از این نظر ببین که یه چیزی برای یک نفر کل زندگیش هست 

نمیتونیم بگیم تو هم مثل ما فکر کن

میفهمم منظورت چی بوده❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر شما که هنوز بچه نیاوردین از سختهای بچه بزرگ کردن چیزی نمیدونه چرا این حرفو میزنه باید از یه مشاور کمک بگیری، حتما یه مشاوره برو

همسر منم تو عقد میگفت ۲،۳ تا بچه باید بیاریم الان که که اولی رو آوردیم برای دومیش جا زده میگه همین یکی کافیه چون واقعا برای بزرگ کردن دخترم خیلی اذیت شدیم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

همسر منم بچه نمیخواد ولی فرقم با شما اینه منم نمیخوام و من 41 سالمه و تصمیم امروز و دیروز نیست و کلا هیچ وقت اقدام نکردم ..نمیفهمم یک ادمی چطور میتونه عطش داشته باشه برای بچه 

خب ازدواج دوممه سنم رفته بالا

باید باهاش صحبت کنی و ببینی دلیلش چیه که یهو نظرش انقدر عوض شده.شاید بتونی با دلیل منطقی و برطرف کردن ترساس نظرشو عوض کنی

فقط با این دید که حالا یچیزی میگه، بعدا راضی میشه، ادامه نده.

چون ممکنه هرگز راضی نشه.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
خب ازدواج دوممه سنم رفته بالا

همسر من بچه دوم نمیخواست

من سه ماه مداوم کلیپ روان شناسای مختلف مبنی بر الزام بچه دوم براش فرستادم

اخرم گولمم میزد توی رابطه 

ولی من باردار شدم به لطف خدا

خیلیم ناراحت شد که باردارم شک شد ولی الان عاااااشق پسر دوممه

راضیش میکنی بابا رام زن ها هستن

باید باهاش صحبت کنی و ببینی دلیلش چیه که یهو نظرش انقدر عوض شده.شاید بتونی با دلیل منطقی و برطرف کرد ...

میگه مسئولیت سختیه و چرا باید بچه رو تو جهان پر از رنج بیاری

همسر من بچه دوم نمیخواستمن سه ماه مداوم کلیپ روان شناسای مختلف مبنی بر الزام بچه دوم براش فرستادماخر ...

اینو نگید

ممکنه اون مرد هیچ وقت از حرفش کوتاه نیاد، این مسئله باید قبل ازدواج حل بشه.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

به نظرم یه تاریخی رو واسه اقدام در نظر بگیر مثلا بگو ۳۳ سالگی میخوام اقدام کنم مردها همیشه سر بچه نه میارن ولی کم کم این مسئله تو ذهنشون حکاکی میشه و یهو دیدی گفت میخوام پدر شم و ماه اول اقدام اگه نگیره بزنه تو سرت🙂

میگه مسئولیت سختیه و چرا باید بچه رو تو جهان پر از رنج بیاری

دقیقا خصوصا اینکه منابع جهان داره رو به نیستی و نابودی میره..فقر و فشار اقتصادی تو ایران و هزاران مشکلات ریز و درشت دیگه...فکر کن بچه بیاری و تازه باید دنبال شیر خشک سهمیه یا بیفتی این یکی از هزاران مشکل هست

اینو نگیدممکنه اون مرد هیچ وقت از حرفش کوتاه نیاد، این مسئله باید قبل ازدواج حل بشه.

ادم که نمیتونه برای چیزی که هنوز نیست و اتفاقی که نیفتاده هنوز زندگیش خراب کنه ازدواج دومشم هست

شاید خدا نکرده زبانم لال اصلا بچه دار نشد کلا

یا هر چیز دیگه ای یا بعدها هیچ مردی گیرش نیومد ازدواج کنه از ایشون جدا شه بعد کلا دیگه نه بچه داره نه شوهر اونجوری