2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 54 پست
اگر بچه میخوای نباید کوتاه بیاییبچه خواستن و نخواستن یه تصمیم خیلی مهمه که هر کدوم از زوج ها باید تن ...

خب اگه شوهرمم کوتاه نیاد چی

دوست ندارم جدا شم. چون واقعا همسر خوبیه برام

مهم نیسبچه برای من هیچ ارزش و اهمیتی نداره. شما هم همینطور باش

نظرتون مثل این هست که به یک انسان افسرده بگید زندگی برای من اهمیت نداره پس نره تو مخت 

تو هم همینطوری باش🤦🏻‍♀️😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه شوهرمم کوتاه نیاد چیدوست ندارم جدا شم. چون واقعا همسر خوبیه برام

بین بچه و ازدواجت انتخاب کن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خیلی مهمه عزیزمنمیدونم چند سالته ولی بچه خیلی مهمه خیلیمثل کسی که هیچوقت اب نخورهبگه اب مهم نیست

اب ضروریه ولی بچه ضروری نیست

من اصلا بچه دوست ندارم

منم تقریبا هم سن استارتر هستم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
اب ضروریه ولی بچه ضروری نیستمن اصلا بچه دوست ندارممنم تقریبا هم سن استارتر هستم

خب شما دوست نداری

ولی استارتر گفتن دوست دارنو اینکه بله مثل اب ضروریه ولی متوجهش نمیشی وقتی میاری بچه متوجه میشی که چقدر به رشد معنویت کمک کرده

ازدواج کردیم دیگهچرا میگین قبل ازدواجشوهرمه

قبل اینکه عروسی کنید و برید سر خونه زندگیتون

درسته که عقد یعنی زن و شوهرید اما بازم فرصتیه برای شناخت بیشتر و تصمیم گیری درمورد مسائل مهم

این مسئله مهمه و هرچه زودتر تکلیفشو مشخص کنید بهتره

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
بین بچه و ازدواجت انتخاب کن

خب انتخاب سختیه

من با کسی که دوستش دارم ازدواج کرده بودم که بچه دارم شم

دوتاشون رو با هم میخوام

اصلا شاید نپذیزم جدا شم و کس دیگه ای پدر بچم بشه.‌

خب شما دوست نداریولی استارتر گفتن دوست دارنو اینکه بله مثل اب ضروریه ولی متوجهش نمیشی وقتی میاری بچه ...

درسته. استارتر گفتن دوست دارن...

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه