یه پیج من دارم خیلی راهنمایی میکنه همه حرفاش هم درسته فالوش کن بدردت میخوره
hypertech.iri
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۵مهراما تا شلوغ نشده باید یه صرافی ایرانی ثبت نام کنم
همین پیج ک فرستادم صرافی تبدیل رو معرفی کرده مرحله ب مرحله احراز هویتش هم میگه من همه رو انجام دادم
لیست هم بشه راهنمایی میکنه ک چکار کنی
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
یه نرم افزار دارم حالا نمیدونم راسته یا نه ارزش همسترت رو میگه ...تعداد اسکین و کلیدات و فرندات هم بگو تا برات بزنم ببینم چقد می ارزه
یه نرم افزار دارم حالا نمیدونم راسته یا نه ارزش همسترت رو میگه ...تعداد اسکین و کلیدات و فرندات هم ب ...
مال من بزن ۱ملیارد سکه پنجو چهارصد پروفیت ۸۰تاکلید ۱۰فرند
اسکین همرو بجزاون ۵۰۰ملیونی
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁 نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم پس احترامتو دوس داری نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم