2777
2789
آفرین بهتمن ۵ملیون سکه۸ونیم پروفیت

من گوشیم شکست الان تو گوشی جدید نصب کنم تلگرام همسترم میاد؟... مال من ۴میلیون سکه ....۵۰۰سکه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من گوشیم شکست الان تو گوشی جدید نصب کنم تلگرام همسترم میاد؟... مال من ۴میلیون سکه ....۵۰۰سکه

آره میاد نگران نباش

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
مال من بزن ۱ملیارد سکه پنجو چهارصد پروفیت ۸۰تاکلید ۱۰فرند اسکین همرو بجزاون ۵۰۰ملیونی

۱۶۱ دلار 

ببین دلار چنده ضرب کن درش 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بگو اسمشوبرای شمارو چقدر زده؟

نزدیک ده میلیون تومن تقریبا 

اسمش همستر یارد 

ب انگلیسی بزن گوگل پلی میاد

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
از منم بگو 3600پروفتیت 2میلیارد سکه

اسکین و فرند و کلید هم تعدادشونو بگو

۱۲تا فرند

اسکین چند تا 

2790
2778
2791
2779
2792