2777
2789
عنوان

امروز به یه گدا هزار تومن دادم نبرد

1525 بازدید | 107 پست

من دربه در دنبال کار بودم که دستم تو جیب خودم باشه 

صبح زود بیدار شده بودم یه لقمه هم دهنم نزاشتم داشتم راه میرفتم یه پیرمردی نشسته بود داشت گدایی میکرد 

من خودم به خاطر اینکه کرایه ماشین ندم سوار تاکسی نمیشم نه اینکه خسیس باشم کار ندارم با منت از پدرو مادرم پول میگرم نمیخوام زود تموم شه 

خلاصه گفتم هزار تومن هم هزار تومنه ه دونه نون لواش باهاش بخره هم خوبه 

بهش دادم دستم و پرت کرد انگار بدهکارش بودم 

دیگه دفعه آخرم باشه به گدا پول میدم 

چقدر باید میدادم که راضی بشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر ۱۰ هزار تومن قبول نمیکنن😅بعضیاشونم کارت خوان دارن

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

وااا عزیزم خب هزارتومن خیلی کنه

حداقلش دیگه ۵ یا ۱۰ میدادی

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

😂😂😂 چه گدای پرتوقعی

ولش کن بابا اون دلش تراول می خواسته

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️